Onsdag 24/10

Igår var jag till af och fick veta lite mer om platsen jag ska vara på. På fredag börjar jag, och så blir det väl hela helgen. Hoppas det blir bra! Håll tummar och tår åt mig ;p Efter det gick jag och köpte en tröja för ett presentkort som vi fått från postkodlotteriet. Det var jag värd efter några månader utan shopping ;) Sen jobbade jag några timmar på kvällen. Var bra slut när jag kom hem, både jag och älskling höll på att somna i soffan.

Idag har jag tagit en lång promenad i kalla höstvädret. Usch va kallt det är ute nu! Var förbi en sväng hos mamma också.
Nu är jag duschad och fräsch, ska iväg till KOMVUX vid 15 och prata lite. Kanske ska plugga upp några ämnen nästa termin. Får se! Plugga är inte riktigt min grej egentligen.

Längtar efter min snygga kille!

Söndag 21/10

Har haft en myspys helg med min fina fästman. I fredags var vi hem till svärmor&lasse och kollade på Xfactor. Blev bjuden på gotta och vin. Helt rätt åkte ut från Xfactor. Toppenkväll!
Igår på dagen storstädade vi lägenheten, så nu känns det rent och fräscht! På kvällen gjorde vi iordning tacos och så kom sebbe förbi och åt med oss, vi tittade på nyaste Johan Falk filmen som var sisådär och så såg vi även Abraham Lincoln: Vampire hunter.
Idag har vi inte gjort mycket alls än, älskling ska iväg på innebandymatch snart... Sen får vi se vad vi hittar på :)
 
Den här veckan som kommer börjar jag provjobba på ett ställe som ev ska leda till en anställning. Spännande! Sen väntar vi på att handledarpapperna ska komma, så att jag kan börja övningsköra och komma närmare mitt körkort som jag vill ha i handen så fort som möjligt! Jag är taggad! 
 
Hejsvejs!

Längtar tillbaka

Här hade vi det bra. Bara du och jag, inga problem. Sol, värme och massor av kärlek! ♥

<3

Mitt hjärta slår för er!

Klart!

Nu är vi helt klara! Bordet och stolarna är på plats. Grymt! :)

Kistan!

Nu är vi (så gott som) klar med kistan! Och den är hemma :) Jag är toknöjd! Vi blev av med det gamla v-rumsbordet i samma veva som tur var! Nu ska vi bara bli klar med matbordet och få iväg det som vi inte ska ha kvar. Det går framåt!

Vitt vitt vitt

I helgen började vi måla lite möbler som vi har fått av snälla svärmor och plastsvärfar, som vi ska ha i v-rummet. Vi ska byta ut vårt v-bord till en gammal kista som vi har målat vit. Sen ska vi byta ut matbordet och stolorna också, till en gammal och fin matgrupp som vi också har målat vitt. Allt ska vara vitt! ;) Kommer säkert bli riktigt bra, jag hoppas det iaf! :) Jag är så glad över att jag har en underbar kille som hjälper till med allt :)

Resultatet får ni se sen när det är klart! :)
RSS 2.0