Tisdag 31/1

Idag slutade Billy redan vid 8, så jag har haft honom hela dagen för mig själv! :) Vi har varit i valbo, jag shoppade tre tröjor, en skjorta, ett par jeans och ett linne, fikade lite emellan och sedan köpte vi med oss Subwaymackor hem. Mycket gott!

Kom nyss hem ifrån mamsen, vi var där och lämnade lite kläder till Simon som Billy inte ville ha längre.

Nu blir det soffan resten av kvällen :)

Billy är världens bästa!!!!!! Bara så att ni vet :)

Måndag 30/1

Idag är jag trött och slut.. Ganska konstigt, med tanke på att vi la oss så pass tidigt igår. Vet inte vad det är? Har varit och hälsat på Charlotte. Fick mysa lite med Astrid, hon var jättesöt och liten. Vill ha! :) Sen har jag bara slappat i soffan typ. Gah vad lat jag låter!!
Billy kom hem precis, stackarn var helt slut han med.. Inge konstigt, han började jobba kl 2 imorse. Så nu ligger han och sover.. Skulle jag också vilja göra, men nej, det går inte. Är hellre trött ikväll och somnar i tid. Nu ska jag nog fördriva lite tid genom att kolla på serieravsnitt.

Jag blir helt varm i kroppen när jag tänker på hur mitt liv är idag, att jag får dela det med Billy. Kärlek är det finaste som finns! :) Jag är så glad att jag träffade dig!

I won't give up on us

Helgen.. I fredags var jag och bästa hemma bara, köpte mat och godis och myste i soffan framför tvn. Igår tvättade vi på förmiddagen, sen kom mamma och Jörgen hit och fikade. Efter det gjorde vi iordning oss och så kom Sara och Mattias hit. Drack några cider och en drink, och tog sedan en taxi vidare ner till Brända bocken där det blev en hel del dricka. Tog även några drinkar på Olearys. Riktigt trevligt!! :)

Idag har vi ätit god dagen-efter-frukost och slappat i soffan. Tog en mysig och skön promenad i solen med Hugo också :) Nu är Billy på innebandymatch och jag slappar fortfarande i soffan. Ska nog gå ut med Hugo snart, sen invänta min bästa. Det blir nog onlinepizza idag ;) Och ännu mer slapp-mys i soffan :)

♥ Billy Andersson ♥

Hörs hej!

Fredag 27/1

Vaknade upp med världens magont imorse, mådde lite illa också. Lyckades somna om, vaknade vid 8 och mådde exakt likadant. Är riktigt dålig i magen.. Är väl magsjuka antar jag. Verkar så. Är glad att jag slipper kräkas iaf :p Ligger i sängen nu och kollar på serier, så kommer väl resten av dagen se ut. Hade tänkt gå ut och äta ikväll, men skippar nog det när det är såhär :/ Får ha myskväll hemma istället, men det är lika bra de, får ju vara med världens bästa! :) Skönt att det är fredag!
Hejsvejs!

Pannkaka!!!

Fan vad sugen jag blev på pannkaka!!!

Torsdag 26/1

Igår var jag med mamsen på stan som sagt, hon klippte sig och så köpte hon schampo&balsam till mig :) Strosade runt på stan och kikade i de flesta klädbutikerna. Var ute efter en ny väska, men allt jag kunde hitta var en Tiger för 3000kr.. Kanske inte direkt vad mamma hade tänkt sig när hon sa att hon kunde ge mig en i present när jag fyller år :p Men jag vet vad jag vill ha nu, så jag hoppas hon köper den (inte Tiger) ;)

Tiger väskan

Efter stan åkte jag hem och blev överraskad över vad som stod på bordet hemma hos Billy. Han hade köpt 10 röda rosor till mig och skrivit ett gulligt kort. Jag blev jätteglad och tårögd. Han är underbar! Jag har sån tur!
När han hade vaknat så åkte vi och köpte kinamat, och efter det åkte vi hem till mamma och fikade lite.

Idag har jag varit ute med Hugo, städat, dammsugit, torka golven, plocka i och ur diskmaskinen, bäddat sängen och nu sitter jag och varvar ner. Har precis ätit frukost, blev en sen sådan idag.. Ska väl ta en dusch snart... Sen vet jag inte alls vad jag ska hitta på.. Längta tills Billy kommer hem typ :)
Hejsvejs!

Onsdag 25/1

Idag ska jag ner på stan med mamsen. Väntar bara på att hon ska höra av sig.. Trök att jag inte får lön idag! Får vänta tills på fredag. Suck! Hade en dyr jävla mobilräkning den här månaden också, den blir bara högre och högre. Inte okej! Vill ha ny mobil och nytt abonnemang!!! Men det får vänta... Vill börja träna också, såhär kan man inte se ut! Måste sluta äta massa skit, det är en sak på helgerna, men inget mer i veckorna!
Älskar dig min dryga hundjävel :)
Hörs då!

We found love

Jag är så lycklig som får vara med dig, världens bästa och finaste Billy! ♥

Höhö

Hej Billy!!! Vad roligt att du läser ;)

Lördag 21/1

Igår köpte vi pizza och mysdrack lite. Vid 20 tog vi en taxi till Nicco&Paulina. Vi satt och snacka och drack lite. Blev en tidig kväll, men det var mycket trevligt att träffa dom. Parträffar är alltid kul ;)

Idag har vi städat lite och nu sitter jag och dricker kaffe och äter en muffins. Billy har innebandymatch... Blir bara lugnt idag, ska kolla på film och bara mysa. Blir bra dä!
ALL KÄRLEK TILL DIG BILLY!!! ♥

Hörs då!

Fredag 20/1

Ringde de jobbiga samtalen igår när jag kom hem, och jag blir så less på otrevliga människor!!! När Billy hade sovit klart, så kom han och hämtade mig. Så åkte vi och handlade, sen hem och gjorde iordning tacos. Mums! På kvällen kom Sebbe förbi, så vi bjöd på semla och kaffe. Det var trevligt! :)

Idag är det underbara fredag!! Så skönt! Billy slutade tidigt idag :) Kom nyss hem, och hade med sig skagenmacka och muffins :) Han sover just nu, så då passar jag på att sitta här. Ska snart gå och ut med Hugo, försöka ta en lång promenad, nu när det är sol :) Men det är ju så jäkla kallt :/

Vet inte riktigt vad som händer i helgen, men vi ska väl till hans pappa någon dag iaf :)

Hejs!

Torsdag 19/1

Igår sov jag med Billy när han kom hem, men ångrade det när jag vaknade, för jag var helt slut efter det. Sen åkte vi och handlade nyttig mat som Billy gjorde iordning när vi kom hem. Så duktig han! :) Han är så gullig som tänker på mig, köpte massa laktosfria grejer på affärn, ifall att det skulle vara det som får min mage må så dåligt hela tiden. Efter maten tog vi en sväng ut med bilen, bara för att göra nåt. Det är alltid mysigt på kvällarna! Sen kollade vi på film, Trespass. Den var faktiskt ganska bra.

Idag lär jag hem och hämta min post och sådär, lär även ringa lite samtal.. Inget jag ser fram emot, men men.. Sen vet jag inte vad som händer. Får se :P

Hejsvejs!

Onsdag 18/1

Tråkigt det är att bara gå hemma, går bara och längtar tills Billy ska komma hem! Igår var jag lite grinig för att jag var så uttråkad. Som tur var var sebbe ledig, så jag var med honom medans Billy sov. När jag kom hem köpte vi mat från Maggies. Fy oss! Efter det åkte vi ut till Sälgsjön en stund.
Idag har jag hunnit vakna, varit ute på promenad med Hugo och ätit frukost. Ska väl plocka undan lite och ta en dusch. Sen vet jag inte? Skönt att det är onsdag, för då äre fredag snart! :)

Jag är så glad att jag har Billy, han är underbar!

Revenge

Grym serie, den ska jag definitivt följa! :)

Måndag 16/1

Det var jättetrevligt att äntligen få träffa Billys mamma i lördags :) Hade med Hugo också, så fick han leka med hunden Märta. Sen handlade vi massa götta och åkte hem och såg på film och hade mysigt!
Igår åkte vi ner på stan och shoppade lite och lunchade på Java. Sen åkte vi hem till mig och socialade lite med mamsen och lillebror. Blev bio på kvällen, såg Sherlock Holmes. Den var riktigt bra! Så himla skönt att bara ta det lugnt o ha det mysigt på helgerna, utan den där jävla alkoholen. Saknar den inte de minsta! :P

GRATTIS FINA CHARLOTTE SOM FYLLER ÅR IDAG!!! :)

Måndag och grått idag... Trök! Längtar tills Billy kommer hem! :)

En bild på håret!

Lördag 14 jan

Blev en väldigt bra fredag! Märktes inte att det var fredagen den 13 :) Jag och Billy åt på Church Street, min första gång faktiskt. Mys att det var med honom :) Det var jättegott och trevlig stämning där inne! Kimland hämtade oss när vi var klara, så slapp vi gå hem i det kalla vädret.. Umgicks med honom ett tag, sen blev det tv bara :)

Vaknade tidigt idag.. Det börjar bli en vana.. Billy är på innebandyträning, och jag tänkte att jag skulle sova tills han kommer hem, men det går inte.. Och så är det ju lika bra att jag är vaken, så vi är trött ungefär samtidigt ikväll :)
Längtar tills han kommer hem, för jag är hungrig!!!

Ska nog träffa Billys mamma idag för första gången, det ska bli kul! :) Vet inte vad som mer händer, får se :)

Billy Andersson, jag tycker om dig jättemycket! ♥

Fredag 13 jan

Äntligen är håret nyklippt, fräscht, rent och nyfärgat! :) Och fredag på det! Kan inte bli bättre!! Jo, det kan det, ikväll ska vi ut och äta. Får se vad det blir för gott! Har jag berättat att jag har bästa och finaste pojkvännen?! :)
Hejsvejs!

I don't want to miss a thing

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!


I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure


I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure,

Torsdag 12/1

Valbo igår, vi åt på Ikea också. Där träffade vi även på Charlotte, Patrick och Theo :) Hjälpte Billy att köpa en ny fin pläd, lite ljusgrejer och annat behövligt. Jag handlade lite hudvårdsgrejer på Apoteket, sen handlade vi på Willys. Åt rostade mackor och drack varm choklad framför tvn när vi kom hem. Nå mycket mer än det gjorde vi inte.

Idag har jag inte gjort allt för mkt, så tråkigt väder. Väntar på att Billy ska komma hem typ. Ska väl ut med Hugo snart också. Lär hem idag och hämta lite kläder.. Sen ska vi äta paj :)
Imorgon ska jag ÄNTLIGEN till frissan... Mycket behövligt!!! Kommer vara pank efter, men det äre nog värt. Kan inte gå o se ut såhär längre..
Aja hejs!

Onsdag 11/1

Idag fick jag sova lite längre, tack Hugo! Det behövde jag. Tog en ganska lång morgonpromenad, det var ju så skönt väder mot för vad det har varit. Sen har jag plockat ur och i diskmaskinen, duschat o sen kom Billy hem. Då vilade vi tillsammans :) Han är och tränar nu, men kommer väl hem snart. Då ska vi till valbo :)
Hejsvejs!

Tisdag 10/9

Hugo väcker mig tidigt nu för tiden, men det är skönt att inte sova bort dagarna. Man får mer gjort, om man vill :p Billy kom hem en snabbis nyss, då hade han färskt bröd och semla med sig till mig. Sötnos! Det står på lappen som han har skrivit, att om man är tillsammans med någon som jobbar på ett bageri, så ska man få färskt bröd till frukost :) Så nu har jag ätit god frukost.

Ska plocka lite och ta en dusch, sen får vi se vad som händer.
Allt känns så mycket bättre när jag är med dig :)
Hejs!

%

Trust the ones who can see these 3 things in you: Sorrow behind your smile, love behind your anger and meaning behind your silence.
Trust the ones who can see these 3 things in you: Sorrow behind your smile, love behind your anger and meaning behind your silence.

Måndag 9/1

Mysig och lugn helg med bästa killarna, Billy och Hugo ♥
Har haft myskvällar, träffat Billys pappa, varit på en kort skogspromenad, varit i Sälgsjön o hälsat på Rosanna, Johan och ungarna, varit på hockey och bara haft det bra! :)

Igår jobbade jag som sagt, det var lite hårt att kliva upp på morgonen, men sen gick det bara bra. Billy hämtade mig efter jobbet, sen hämtade vi Hugo. Medans jag duschade gjorde Billy iordning oxfilé till oss. Det var jättegott! Han är bäst!! Myssöndag :)





Måndag idag.. Sov dåligt från att Billy åkte till jobbet.. Hugo var dryg och så känner jag av yrseln igen :(
Är hemma nu, ska nog ta ett bad snart.. Sen vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Längtar tills senare när jag får vara med bästa!!! :p

Hejs!

Fredag 6/1

Fredag, men känns som lördag.. Skönt med långhelg! :)

Igår morse när jag skulle öppna en ost, så skar jag mig på kniven. Blev helt handikappad och stressad, knappt så jag hann med bussen till jobbet. Men det gick bra. Kände mig bara lite mobbad som satt med papper på bussen.. Haha! Billy kom och hämtade mig med nya bilen efter jobbet, sen åkte jag hem och fixade mig därefter åkte vi till Säljsjön och hälsade på :)
Vi köpte choklad och läsk på vägen hem, som vi mumsade på till två Irene Huss filmer. Myskvällis :)
Inatt blev det inte mycket sömn, Hugo drygade och jag hade damp. Stackars Billy! :)


Har varit och handlat present till Alexandra, för snart ska jag till henne på lite fika :) Sen ska jag följa med Billy till hans pappa tror jag.
Blä, på söndag jobbar jag.. Så jag får ingen långhelg :( :P
Hejsvejs!

Onsdag 4/1

Igår var det en toppendag på jobbet, hade asbra schema och dagen gick riktigt fort. Efter jobbet hämtade Billy♥ mig, då åkte vi och hämtade Hugo och sedan hem till Billy♥ och duschade och åt hemmagjord pizza. Vid 7 tiden kom det lite grabbar hit och kollade på hockeyn och fikade. Jag var astrött och sov mig igenom matchen typ, men den sög ju ändå så..
Idag är jag ledig, och det är skitväder!!! Så tråkigt :( Har precis ätit frukost.. Ska väl plocka undan lite här och bädda, sen ta mig hemåt. Vet inte alls vad jag ska göra mer idag..
Hörs då!

-

Känner mig jättekonstig idag. Tårarna är nära hela tiden, och jag är väldigt trött.. Tror jag vet vad det beror på.. Men äh, bara att kämpa på! Jag klarar det! :) Annars så saknar jag min Billy...

Måndag 2 jan 2012

Nytt år, nya möjligheter!

Nyårsafton var bra! Alltid roligt att träffa nytt folk, även fast jag är rätt så blyg :) Vi åt jättegod mat, spelade spel och hade det trevligt :) Tänk att jag hade sån tur att få gå in i det nya året med fina Billy :)

Igår hade vi en slappdag. Åkte till Säljsjön och hämtade bilen, och sedan köpte vi pizza från Bakfickan som vi åt framför tvn.

Idag skulle jag jobbat, men det blev en massa krångel och missförstånd.. Trök!

Hejsvejs!
RSS 2.0