Jag älskar dig

Jag vill alltid vara med dig... ♥

Lördags

Uppdatering

I lördags kom Angelica hit. Det var supertrevligt! Vi brunchade på Java, shoppade, åt en god middag och sedan drack vi en massa gott, åt efterrätt och gick ut på Allstar. Grym dag och kväll!

På söndagen var det morsdag. Så vi köpte blommor och åkte hem till mamma. Satt på altan en bra stund. Sen resten av dagen/kvällen var vi i Sälgsjön hos Johan&Rosanna, där bettan och lasse också var. Vi grillade, lekte med gullungarna, gick en promenad till sjön. Jättemysig dag, så himla underbart väder! Vill ha sån vämre varje dag!!

Igår var jag på en info på jobbet, fick schema, sedan åkte vi ner på Ticket och boka resa. Vi åker till Marmaris i aug, en vecka! Bara jag och älskling! Jag längtar!!! Ska bli så mysigt! ♥
På kvällen åkte vi ut till Norrsundet och hälsa på hasse, Helena och William :)

Idag har Charlotte och Astrid varit här och hälsat på en stund :)

De senaste dagarna

Vad har hänt de senaste dagarna? Jo, vi har sålt vår Mazda, och köpt en kombi istället, en Saab 9-5. Vi är nöjda! :) Sen har det varit härligt solväder, så jag/vi har strosat runt i boulongern med Hugo, tagit sommarens första cykeltur, hängt hos Mamsen på altan, träffat mormor&morfar, hängt med Alexandra och hälsat på Sebbe.

Idag ska jag ner på stan med mamma, sen står det tvätta och mys på schemat.
Ser fram emot helgen, för då kommer Angelica och sover hos oss! :)

Livet är underbart! Och det är du Billy, som får mig att känna så :) Du är bäst!

image description

 

Helgen som var

Jag har haft en superhärlig helg! I fredags var vi ute och åt på Olearys, och sedan gick vi på bio och såg Dark Shadows. Jag rekommenderar den! Konstig, men rolig och bra. I lördags var vi på kalas hos Emelie som fyllde 20 år, det bjöds på massa gott! ;) Sen följde vi med Rosanna och barnen hem till dom och grillade och hade det mysigt :) Kom hem ganska tidigt och då kollade vi på film. Igår åkte vi till Valbo och handlade lite ny inredning till v-rummet. Det börjar bli riktigt mysigt tycker jag, bara mattan och tavellist som saknas nu. Vi åkte förbi Bettan och Lasse och hälsade på en stund efter shoppingen, sen hem och gjorde tacos och myste framför TVn :) Mycket bra helg!!! :)

image description

 

Torsdag 17 maj

Igår var vi på middag hos Ahmed och Lisa och lilla Moa. Det var jättegod mat och efterrätt! Mycket skratt, och det är ju alltid roligt! :)

Idag är det röd dag... Tråkigt väder också.. Vi är hos mamma och hjälper henne sätta upp en markis på altan (inte jag då, men Billy). Lasse är här och hjälper till också, så snällt! :)

Sen lär bilen tvättas, för vi ska ev byta bil imorgon. För vi vill ha en kombi. Får se då. Hoppas! :)
Älskar Billy och Hugo såå mycket, min fina familj! ♥
image description

GRATTIS NORGE PÅ NATIONALDAGEN!!! :)
Man är ju stolt halvnorsk ;)

Och imorgon äre helg, yeeej! :)

Hmm..

image description
Hur ska vi göra för att få det varmt och mysigt??? Hjälp tack!! Just nu är det vitt och stelt...
Vi behöver färg!!! En matta lär vi nog skaffa iaf... Andra kuddar med färg kanske. Fan, det är svårt! Men kul :)

Gårdagen

Mysig promenad med Hugo i sköna vädret. Sen stan med älskling. Shoppade nya fina sandaler. Sen åt vi middag på Österns pärla. Fick hem en ny bikini från Nelly igår också. Underdelen är till salu, för den passade inte. Jättefina biknitrosor, det är strl M. Hade väl tänkt mig 70:-.

image descriptionimage description

Hundbädd säljes!!!

Hundbädd säljes! Knappt använd. Köpt på Söders Zoo. Nypris 600:- och nu 400:-, eller högst bud. Den passar stora som små hundar!

Söndag 13/5

Resultatet! V-rummet är ljusare, öppnare och fotöljen är borta. Precis som jag ville ha det! Jag är nöjd! :)
Helgen har varit lugn. Alexandra var hit en sväng på kaffe i fredags. Efter det lämnade vi av Hugo hos mamsen och passade på att äta, blev god mat från Texas longhorn. Sen hem och målade den mörka väggen. Film efter det. Igår målade vi, hälsade på bettan&lasse, målade, kikade på crusingen, åt på helt enkelt och sedan filmmys. Idag har vi ställt tillbaka möblerna och satt upp tavlorna. Vet inte vad som händer mer.. Får se :) Hugo kommer hem idag, ska bli skönt. Har varit tomt och vi saknar honom båda två!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

image description

Jag trivs nu ännu bättre i vårt fina hem ♥

<3

Fredag 11/5

I helgen ska vi måla vardagsrummet. Fula fondväggen ska bort! Vitt vitt vitt ska det vara ;) Ser fram emot resultatet! Vi ska även ta ner fotöljen ner i källaren, så får vi det mer öppet och fint. Snälla mamma ska ha Hugo hela helgen :)

 

!!

Nu jävlar ska jag börja röra mig mer!! Köpte löpartights igår. Bli bra väder nu då! Fettet ska bort!!

 

My love

♥♥♥

B.A

Some people want it all, but I don't want nothing at all

If it ain't you baby, if I ain't got you baby

Some people want diamond rings, some just want everything

But everything means nothing if I ain't got you
image description
Du är världens finaste människa! Jag har sån tur som får vara med dig! :)
JAG ÄLSKAR DIG ♥

Mitt <3

Jag älskar dig mest av allt! Du äger mitt hjärta min fina Billy.

Gårdagen

Trevligt sällskap, god mat och efterrätt.

Lördag 5/5

Så skönt med helg, tråkigt att det är sånt här väder bara.. Igår slutade Billy tidigt, så vi åkte ner på stan och strosade. Lunchade och fikade och shoppade lite smått. Sen var vi hemma och hade fredagsmys.
Idag har vi varit hos mormor&morfar, för morfar fyller 65år.
Ikväll ska vi hem till Charlotte och Patrick och umgås. Det ska bli trevligt! :) Ska käka tillsammans och sådär.
Fick höra något väldigt tråkigt och sorgligt igår :/ Tänker på er!
Man ska ta vara på varandra!
Tänkte att jag skulle uppdatera er lite, då det var några dagar sen jag skrev nåt ;)
Hejsvejs!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Gårdagen

Sötungarna igår på Valborg, och min finaste älskling. Vi var hos Sara och Mattias. Grillade och sköt raketer. Mycket trevligt! Så skönt att vara nykter och vakna upp pigg idag :)

Mysdag 1/5

Vi har suttit på balkongen och stekt lite i den härliga solen. Sen har vi varit i sälgsjön och grillat och ätit blåbärspaj. Mums mums! Nu är vi hemma och myser i soffan bara :)

 

 

RSS 2.0