Lite mage ;)

V.36 (35+1) 💕 fem veckor kvar. 

V.35 (34+5)


V.35

Veckorna bara flyger förbi ❤️ 

Och nu har jag blivit förkyld, som grädde på moset :( 

V. 34

Igår gick jag in i V.34. Och det började med svullna fötter. Vi var hos mamma och åt middag, och hon erbjöd sig att massa o smörja mina stackars torra fötter. Efter det hade jag så ont, och kunde knappt ta på nig skorna. Såå drygt! I övrigt mår jag ganska dåligt, allting är så jobbigt just nu och jag känner mig så otymplig. 

Varken stå, sitta eller ligga är skönt. Halsbrännan är förjävlig, det är jobbigt att böja sig. Jag har ont i ryggen. Nä, nu längtar jag efter dig bebis.

Järnvägsmuseet

Skriv inläggstext 

V.33 (32+0)

I fredags klev vi in i v. 33. 

I lördags tyckte jag att bebis var lite slö, men tänkte att det inte är någon fara. Men på söndag morgon tyckte jag lika, jag hade inte alls känt bebis som vanligt på bra länge. Så jag ringde in till förlossningen och fick komma på en koll. Som tur var såg allt bra ut, hjärtat dunkade på fint. Vi fick se med UL igen också, så bra! ❤️

V32 (31+5)

Skriv inläggstext 

Stolt mamma!

Stora tjejen är helt blöjfri nu. Vi började i juli med att vara utan blöja på dagen, och för ett par tre veckor sen slutade vi även på natten. Det har inte hänt en enda olycka på natten (peppar peppar ta i trä). JAG ÄR SÅ STOLT! 

Frisörbesök

Igår blev man fin i håret igen, då blev man ju glad 👍🏻


RSS 2.0