Lite mage ;)

V.36 (35+1) 💕 fem veckor kvar. 

V.35 (34+5)


V.35

Veckorna bara flyger förbi ❀ 

Och nu har jag blivit förkyld, som grĂ€dde pĂ„ moset :( 

V. 34

IgĂ„r gick jag in i V.34. Och det började med svullna fötter. Vi var hos mamma och Ă„t middag, och hon erbjöd sig att massa o smörja mina stackars torra fötter. Efter det hade jag sĂ„ ont, och kunde knappt ta pĂ„ nig skorna. SĂ„Ă„ drygt! I övrigt mĂ„r jag ganska dĂ„ligt, allting Ă€r sĂ„ jobbigt just nu och jag kĂ€nner mig sĂ„ otymplig. 

Varken stÄ, sitta eller ligga Àr skönt. HalsbrÀnnan Àr förjÀvlig, det Àr jobbigt att böja sig. Jag har ont i ryggen. NÀ, nu lÀngtar jag efter dig bebis.

JÀrnvÀgsmuseet

Skriv inlĂ€ggstext 

V.33 (32+0)

I fredags klev vi in i v. 33. 

I lördags tyckte jag att bebis var lite slö, men tĂ€nkte att det inte Ă€r nĂ„gon fara. Men pĂ„ söndag morgon tyckte jag lika, jag hade inte alls kĂ€nt bebis som vanligt pĂ„ bra lĂ€nge. SĂ„ jag ringde in till förlossningen och fick komma pĂ„ en koll. Som tur var sĂ„g allt bra ut, hjĂ€rtat dunkade pĂ„ fint. Vi fick se med UL igen ocksĂ„, sĂ„ bra! ❀

V32 (31+5)

Skriv inlĂ€ggstext 

Stolt mamma!

Stora tjejen Ă€r helt blöjfri nu. Vi började i juli med att vara utan blöja pĂ„ dagen, och för ett par tre veckor sen slutade vi Ă€ven pĂ„ natten. Det har inte hĂ€nt en enda olycka pĂ„ natten (peppar peppar ta i trĂ€). JAG ÄR SÅ STOLT! 

Frisörbesök

IgĂ„r blev man fin i hĂ„ret igen, dĂ„ blev man ju glad đŸ‘đŸ»


RSS 2.0