Bästa helgen på länge!

Helgen var mysig och trevlig.

Älskling kom hem med blommor efter jobbet i fredags. 


På kvällen kom Kimland och Linda över på grill-mys-kväll. Vi tog även ett kvällsdopp i Victoriasjön. Jättetrevligt!


I lördags åkte vi till Totra och badade. Så skönt! Äntligen fick vi utnyttja sommarvädret på bästa sätt tillsammans <3

Bästa killarna

Min älskade sambo och min kära lillebror.
Bästa ni! <3

Nya utemöbler

Igår när jag var på jobbet, fixade älskling ute på altan. Han tog bort hälften av taket och köpte nya utemöbler. Så nu kan man sitta där ute och äta bekvämt. Blev så fint och bra! Supernöjd är vi båda två. Nu saknas det solstolar och blommor. Men det kommer! :) Jag tänker tyvärr inte bjuda på någon bild, så den som vill se, får komma hit och se med egna ögon (riktat till familj och vänner ;)).

Hoppas verkligen det är lika bra väder i helgen och nästa vecka, så att vi kan ta oss till något badställe. 
Idag har jag solat lite på altanen, men det blir alldeles för varmt när man inte kan svalka sig.Dagens mage Vecka 25 (24+5)

I fredags var vi så oroliga, för då hade jag lite blödningar. Ringde fl, som sa att jag skulle höra av mig igen om jag inte kände av fosterrörelser.
Men nu är det bra igen, jag känner av bebisen <3

Jag älskar dig


Måndag 21/7

Idag sitter jag ute på altanen och äter frukost. Love it!


Radhuset

Vi börjar få mer och mer ordning i radhuset. Så mysigt att bo såhär! Älskar att man kan sitta ute på altanen, grilla osv. Sovrummet är i stort sett klart, bara lite smågrejer kvar. Älskling var iväg till Ikea i lördags och köpte nya sängbord och sänglampor. Det blev så bra! :) Han fick t.o.m välja lampskärm själv ;)


Köket är väl inte direkt klart, det är inte alls så som jag vill ha det. Vill ha nytt matbord, nya gardiner och nya blommor. Men det får vänta lite. 

Hallen är klar typ. Älskar hallgolvet!

Vardagsrummet är lite svårt. Vi kommer inte riktigt över överens om hur vi ska ha det där inne ;)

I bebisrummet har det inte hänt nåt alls, det får vänta lite. Får ev hem spjälsängen i helgen iaf.Älskade bebis, vi längtar efter dig


Vecka 25

Igår gick vi in i vecka 25. 

Och idag har vi varit hos bm och lyssnat på hjärtat för första ggn. Vilken grej! Helt underbart ljud! :) Allt såg bra ut som tur var.


Vårt hem <3

Nu har vi flyttat in i radhuset. Det känns superbra! Vårt hem <3

Tack älskade mamma och Simon som hjälpte till med flytten. Guld värt! 

Nu ska vi bara få till det så att det känns som vi. Det är på god väg. :)

Vecka 23

Nu är jag inne i vecka 23. Fortfarande inga riktiga sparkar, men jag känner bebisen iaf :) 

Det börjar bli lite tufft att jobba.
För det första kan jag inte längre ha jobbbyxorna, sitter för tajt runt magen och för det andra mår inte kroppen så bra efter en hel dag på jobbet. :/ Så synd att det inte finns någon möjlighet att få vara hemma :( 

Vi är mitt i flytten nu också, det ska packas och städas. Känner varken att jag orkar eller hinner, så stressigt :/ Men det ska bli roligt och mysigt att flytta till radhus.

Den här helgen har vi packat, varit hos Kimland och Linda och grillat, och idag har vi firat Rosanna. :) Haft tur med vädret också! :)

Imorgon har jag delad tur, och jag vill bara kräkas på det. Sämsta schemat ever! Och dessa avstånd. Jag saknar Bomhus enormt!!!
RSS 2.0