:)

Lite bilder från igår när jag var hos Charlotte :)

Tung torsdag

Idag känner jag mig inge pigg alls.. Tung i huvudet + huvudvärk. Fy för förkylning! Har ingen direkt lust att göra nånting, men har satt upp en tvättid iaf. Får se om jag orkar. Helst av allt skulle jag bara vilja ligga i sängen och se på film/serier. Saknar Billy, om han var hemma, skulle allt kännas så himla mycket bättre!
 

Grattis!!!

Idag fyller världens bästa syskon år, grattis älskade lillebror på 16 års dagen! :)

Min lilla kung <3

24/9

En bra helg har det varit.. I fredags var jag med Charlotte hela dagen :) Sen på kvällen hade jag och älskling fredagsmys och kollade på film. I lördags var vi på namngivning för min systers son Oliver. Älsklingen gjorde den fina tårtan :) När vi kom hem bjöd vi mamsen, Jörgen, Simon och gabbi på mat och så drack vi lite och hade trevligt. Jag höll mig typ nykter, för att vara pigg på söndagen. Och igår gjorde vi inte allt för mycket, var mest bara hemma och myste och såg på film.

20/9

Tänk om man var heltidsanställd.... Vilken dröm det skulle vara... Veta att man har en inkomst varje månad.. Istället för att oroa sig jämt. Livet är inte lätt.... Tur att jag har världens bästa Billy som stöttar mig och får mig att må bra ändå! ♥

Turkiet album

Vårt album som vi köpte i Turkiet. Nu har jag framkallat bilder från resan och satt i dom. Så fint! ♥

Happy

Jag är så lycklig! Mitt liv är underbart! Jag har världens bästa fästman/sambo, sötaste hunden och en fin familj. Ni är de som betyder mest i mitt liv! Jag älskar er! ♥

Onsdag 19/9

Idag har jag varit med sebbe, vi har varit på lite loppisar. Hittade inget, men var kul att göra nåt. Sen åkte vi hem hit och åt och slappade. 
Så fräsch du sebbe.
 
Nu väntar jag på att älskling ska komma hem, för vi ska till svärmor som fyller år! :)
Grattis bettan!! :)

18/9

Idag har jag varit ledig. Så jag följde med Rosanna ner på stan och köpte present till Svärmor bettan som fyller år imorgon och namngivningspresent till min systerson. Efter det åkte vi hem till bettan där Edvin också var :-) Fikade lite.
Sen har jag inte gjort så mycket mer, känner mig inge pigg. Håller väl på och blir sjuk :/ Sitter i soffan i min Onepiece och myser.
 
Hörs hej!

Måndag 17/9

Gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.. Vi fick strömavbrott i hela lägenheten, och var utan el i mer än 3 timmar... Lite panik man fick! Vi kunde inte göra mat, vi hade ingen kyl, ingen frys, kunde inte se på tv, inte använda nätet, inte ladda mobilerna osv. Men sen så blev det fixat tillslut! Det var någon sladd som hade brunnit... Andra gången det händer nu. Hoppas vi slipper mer problem med elen nu. 
 
Idag har jag jobbat en kort sväng. Sen har jag bara varit hemma och slappat. Känner mig inge pigg, är hängig, ont i halsen och lite huvudvärk. Tror jag håller på och blir sjuk :/ Inge kul alls!
 
Jag ska nog vila lite nu, så att jag blir piggare!
Längtar tills bästa Billy kommer hem! ♥
 
Hörs hej!

Söndag 16/9

Helgen bara försvinner.. I fredags umgicks jag med sebbe på dagen, var hem till honom och fick se allt det nya i lägenheten. Har blivit väldigt fint faktiskt! Sen på kvällen åkte jag och Billy till Sälgsjön och firade sötaste Molly på 2 års dagen. Hade filmmys när vi kom hem :)
Igår jobbade jag en sväng, sen hade jag lite brudar här på tjejkväll. Spel, alkohol och skitsnack. Trevligt trevligt! :) Krogen däremot suger ju, fattar inte vad jag ska dit och göra. 
 
Idag är jag lite seg... Ska inte göra mycket. Blir god mat och film ikväll med min underbara :)
 
Och imorgon står det en kort pass jobb på schemat..

Onsdag 12/9

Har fått jobbat lite nu... Och det är ju bra. Synd bara med korta pass.. Gah! Men lär ju ta det man får.
 
Idag har jag umgåtts med fina Frida. Vi har lunchat och strosat runt på stan. Sen gick vi hem till mig och drack en chailatte (billigare hemma, haha). Mycket trevligt! :)
 
Nu försöker jag styra upp lördagen... Missuppfattningar ... Men det blir nog bra!
 
Hejs
 
 

Min underbara!

Vad skulle jag göra utan dig? Du är min trygghet, bästa vän och min fina sambo. Du är hemma för mig. Och jag har aldrig känt mig så hel som jag gör med dig. Tack för att du finns i mitt liv! Jag älskar dig fruktansvärt mycket!

Måndag 3/9

Igår var vi hos mamma och lämnade presenter och umgicks lite. Sen följde vi med henne och Jörgen till skogen och plockade svamp och blåbär. Roligt och mysigt och faktiskt min första gång (som jag plockade svamp). På kvällen rensade jag svampen och gjorde en god blåbärs paj av blåbären som Billy hade plockat :)

Idag har vi varit hos Rosanna med Kimland. Vi tog med oss resten av pajen och fikade. Sen åkte vi till Lindholms möbler och kikade lite, för där är det rea. Och efter det åkte vi hem till Bettan&Lasse och fick en fin kista som vi ska måla vit :)) Kommer bli toppen! Tur att man har en sån snäll svärmor!
Nu är vi hemma, bästa Billy står och lagar mat och jag och Kimland väntar på att det ska bli klart ;) Vi ska äta svampsås av svampen jag plockade igår. Mums!

Underbara dagar

Vår semester i Turkiet, Marmaris var en helt underbar vecka! Vackert, varmt och skönt och god mat. Vi har haft det toppen! Druckit drinkar, hängt på stranden, badat, solat, sett jättesköldpaddor, badat i lera, träffat nya människor, shoppat. Bästa resan helt klart med världens finaste människa, min älskade Billy ♥
JAG ÄLSKAR DIG BILLY ANDERSSON!


Fler bilder kommer att läggas upp på Facebook.

Bröllop 18/8

Vi har varit på bröllop i sommar i Sågarbo Herrgård. Min syster Christine och Björn gifte sig. Det var väldigt fint och trevligt! :)
















RSS 2.0