Fredag!

Längtar hem till Världens finaste!!

Så lycklig!!!

Jag är så kär! Finns ingen finare än Billy! Han får mitt hjärta att slå i hundra nittio. Jag har verkligen funnit min stora kärlek!
Bara så att ni vet :)

Tisdag 27/3

Dagen började inte bra direkt :( Idag jobbar jag eftermiddag, som vanligt typ... Stänger själv. Får se hur det går. Har verkligen ingen lust. Mår inge bra, är trött som en apa. Skulle bara vilja ligga i sängen och göra ingenting.
Jag älskar dig Billy! Du betyder allt för mig! ♥

Söndag 25/3

Igår hade vi Mamsen, Jörgen, Simon och Hanna här på besök. Vi bjöd på middag och så spelade vi Wii. Maten och efterrätten var asgod och det var väldigt trevligt! :)
Idag har vi varit trötta. Tog oss en promenad ner till stan och åt brunch på Java. Sen gick vi runt i lite butiker, shoppade lite smått. På vägen hem handlade vi godis, sen har vi beställt onlinepizza och bara slappat i soffan :) Toppenhelg!! Kan inte bli annat, när man spenderar den med världens finaste kille! :)
25 <3
Älskar dig Billy!
Pussrå!

Lördag 24/3

Idag är Sabina trött! Vi är på jobbet, Billy gör tårtor. Han är så duktig min kille! :) Sen ska vi handla och fixa och städa, för ikväll får vi främmande! :)

Äntligen helg!

Jobbat och varit på kalas hittills. Nu sitter jag i soffan och slappar med mina älsklingar. Imorgon ska vi upp tidigt och fixa inför kvällen.

Jag trivs så bra med mitt liv! Billy och Hugo, jag älskar er så mycket! Ni är bäst!

Trevlig kväll på er alla där ute! ;)

Äntligen fredag!!

Nu är fredagen här, så jävla skönt! Innan jag får helg ska jag jobba 12-18.15. Den här helgen har vi fullt upp! :)

The one and only

Jag älskar den här karln så mycket att mitt hjärta nästan spricker!

Puss på dig min fina älskling! :)

 

Hugobus :)

Min sötnöt! :)
image descriptionimage description

Utemöbler

Gick jättebra att jobba idag, var lugnt och skönt och ingen stress. Kan ju vara skönt ibland att slippa stressa! Efter jobbet åkte jag och älskling och köpte utemöbler till balkongen. Billy håller på och skruvar ihop dom nu :) Det är så kul att titta på ;) Vi kommer få det jättefint på våran balkong. Ska köpa massa blommor och grejer :) Längtar tills man kan sitta där och mysa! :)
image descriptionimage description
Så duktig du älskling! :)

Torsdag 22/3

God morgon torsdag! Snart helg, fan vad jag längtar!! Idag jobbar jag 12-18.15, lika imorgon. Hoppas tiden går fort! Nu ska jag bara slappa innan jobbet, har blivit så lat på senaste, men det får man vara ;) Ibland..
Längtar tills ikväll när jag får kramas med min älskade sambo!!

Köpte ett halsband på Guldfynd igår :)

image descriptionimage description

 

Tisdag 20/3

Idag är det en bättre dag! Om några timmar börjar jag jobba, stänger idag. Fast inte själv som tur är, känner mig inte redo för det. Ska snart ut med Hugo, sen vänta på att älskling kommer hem med lunch :) Får se om Madde kommer förbi ikväll och hämtar bordet. Vore trevligt, var längesen vi sågs nu!

Vill ha!

Snyggt!
Vill köpa massa nya kläder!!

Måndag, det säger väl allt?

Idag är jag glad.. Eller inte! Humöret är inte på topp. Skitväder är det ute också! Längtar tills Billy kommer hem, så har jag någon att skälla på! ;) Haha nej då :) Han har verkligen försökt att få mig på bra humör, så gullig han :) Undra vad jag ska göra ikväll då, Billy ska iväg på hockey. Usch tycker inte om att vara själv på kvällarna, jag är lite fjantig sådär ;p

image description

 

Söndag 18/3

Har varit en tung, men bra helg. Jobbade långpass på fredag, var sjukt trött när jag slutade. Bästa älskling hämtade mig och hade fixat myspys hemma, lagat i ordning god mat, tänt ljus och köpt snacks. Mycket mysigt, men blev tidigt i säng.
Lördag jobbade jag också, gick bara bra.. Hade ont i kroppen och var trött när jag slutade. Men var bara att skynda sig in i duschen o fixa sig. Sen åkte vi till Norrsundet, till Hasse, Helena o William :) Fick god mat och drack gott. Jättetrevligt! Idag har vi varit och köpt världens mysigaste filt, och sedan bara varit hemma och slappat och myst :) Jag har verkligen världens bästa pojkvän, han är helt underbar!!

image description

 

Han

Min, bara min. Jag älskar dig min kärlek ♥

 

Tordag 15/3

Min sista lediga dag den här veckan (eller ja, är ju ledig på söndag också, men det räknas inte). Imorgon går jag på ett långpass, 6.30-18.15. Har faktiskt aldrig jobbat så länge nån gång (förutom när jag har jobbat delad tur inom vården), men det ska nog gå bra :P Sen jobbar jag även lördag, men det är ett kort pass.

Idag gick jag upp i skaplig tid, så att jag kan lägga mig i skaplig tid ikväll. Sen har jag varit ute på prommis och solat. Nu känner  jag mig ganska rastlös, men orkar ändå inte göra nåt. Haha.. Hugo sitter och gnäller här bredvid, så himla dryg.. Fattar inte vad det är han vill. Lär väl ut snart igen, men har ingen ork. Blä!

Hoppas hoppas vi får paket idag!!

Plånka

Äntligen är du MIN!! :)

Tack mamma! ;)

 

:)

Idag har vi slängt massa skit som stått på balkongen o hjälpt mamma att kasta min gamla säng + annat. Sen har vi hämtat paket, mina nya skor :) Nu är det hockey som gäller här hemma, Öberg o Persson är här också. Så jag "gömmer" mig inne på kontoret, för att inte störa dom :) haha..

 

Blä

Usch, idag känner jag mig inte riktigt på humör och orkar inte göra nåt.. Är trött, har ont i huvet och är slö i kroppen. Stackars Billy som lär vara med mig när jag är såhär :P

Tisdag 13/3

God morgon! Gick en promenad till Bodins o hämtade bröd.. Mums med nybakat bröd! :)

Måndag 12/3

Blir så besviken på vissa så kallade vänner som aldrig hör av sig. Om jag inte duger som vän längre, fine, men säg gärna det till mig, så slipper jag lägga ner onödig tid på att undra.. Jag vill ha riktiga vänner i mitt liv som finns där och vill umgås. Annars får det va! Nu behöver inte alla ta åt sig av det här :)

Idag har vi varit ute i skogen en sväng :) Billy och Hugo är det bästa jag har!

 

Söndag 11/3

Fick sova ovanligt länge för Hugo idag. Har precis varit ut på en promenad han och jag.. Nu är jag bara trött, som vanligt. Vet inte vad det är med mig. Är inge sugen på frukost heller. Det är väl bara en period det här... Längtar tills våren är här, då blir nog allting bättre och lättare, när solen börjar komma fram oftare. Men jag har en orolig känsla i kroppen.. Usch :(
Tur att jag har Billy, han är verkligen den finaste människan jag har träffat! Även fast han är en surpuppa :)

Lördag 10/3

Så himla kul att få dona och fixa i lägenheten, köpa nya grejer tillsammans och sådär.. Det börjar kännas mer som hemma nu :) Vårt hem ♥
Skickade efter en sängkappa från Ellos och passade även på att beställa en hissgardin. Men när det är färdigbeställt, så står det att hissgardinen inte kommer förrän i juni. Less jag blir! Då lär jag ju hitta en annan. Trök! Men det är som det är..
Billy är och jobbar en sväng, men kommer hem om ett tag. Då ska vi hem till Johan&Rosanna och kolla på melodifestivalen :)
Hörs hej!

Fredag 9/3

Det är fredag och helg, så himla underbart skönt! Jag är helt slut, så ikväll är vi bara hemma och myser i soffan framför tvn med god mat.

Tisdag 6/3

Igår var jag ledig.. Det var inte helt fel kan jag säga.. Men var fortfarande "bakis" från lördagen, så fick inte mycket gjort på förmiddagen. Efter Billy hade sovit klart, så åkte vi till Jysk och köpte nya täcken, sen vidare hem till mamsen och hämtade matbord + stolar (bild på ett inlägg tidigare). Jag är nöjd! :) Det blev mycket bättre än vad jag trodde! På eftermiddag/kvällen kom Hasse, Helena och William och firade mig. Fick två tjusiga ljuslykor. Tack snälla ni! Sen myste vi framför tvn bara. Våra nya täcken är jag också nöjd med, men inatt blev det ett varsitt täcke för oss, för det var så varmt :/ :P

Idag har jag jobbat förmiddag. Det var lite stressigt i morse att få upp allt bröd, men det gick bra tillslut. Jag har legat i sängen sen jag kom hem, Billy ligger här bredvid och sover. Så fin att se på! :)

Ikväll ska jag äta och umgås med sebbe, en Sabina och sebbe-kväll.. Som förut :) Billy ska iväg på nå jobbgrejs på Allstars.

Desperate housewives ikväll, missa inte det! ;)

Yeah, så äre! :P

Hejrå

Äntligen!

Äntligen ett matbord!! Fick mamsens, eftersom hon skaffade nytt :) Blev riktigt bra faktiskt!

Ljuslykta

Här är min nya fina ljuslykta jag fick av Bettan och Rosanna igår! Tack så mycket! :)

Min kärlek

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge
Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge¨

Du är det bästa jag har! ♥

Min födelsedag 3/3-2012

Jag hade en jättebra födelesedag! Fick frukost på sängen av älskling och en Onepiece. Han är bäst! Sen kom min familj och vänner med fina presenter och fikade och åt tårta. Alexandra stannade kvar och hade en helkväll med oss och åt middag. På kvällen blev det fest. Tack för att ni finns i mitt liv allihopa! Speciellt älskling, du är underbar! ♥

Fredag 2/3

Hej och god morgon härliga fredag! Snart helg! Eller ja, kl 18.15 får jag helg.. Slutar jobbet då. Men jag är ledig på måndag, så det gör inget :)
Det är en ny månad, mars, och imorgon fyller jag år! ;) En bra månad alltså, förutom att jag gärna hade haft vår eller sommar nu.. Idag är det riktigt kallt ute, blåser som fan.. Usch! Annars hade det säkert varit skönt, för solen skiner ju.
Ska plocka lite här och vänta på klockan...
Billy, du gör mig så lycklig! ♥
Hörs då! :P

Torsdag 1/3

Igår var jag på stan och strosa lite, köpte en ny tvålpump.. Kul va? :P Haha.. Sen när jag kom hem hade Billy köpt en smörgåsgrill till mig som jag har tjatat om. Så gullig han! :) När vi hade ätit o stoppat in första maskinen i tvättstugan, så åkte vi ner till stan och fixade en Iphone s4 till mig :)) Så nu har jag nytt nr. Tänker inte skriva ut det här, så den som vill ha det, får fråga mig helt enkelt :) Har kvar det andra också, men kommer nog inte att använda det så mycket.



Har nyss ätit frukost, ska duscha av mig och göra mig iordning, sen är det jobb som gäller!

Hejsvejs!

RSS 2.0