Tur att jag har er

... När livet känns tungt.. ❤ Ni håller mig sysselsatt 😅
Min familj ❤

Men Hugo saknas i hemmet. Det är inget helt hem utan dig.
Blev så konstigt igår när jag skulle skriva på ett födelsedagskort... Är van att alltid skriva med Hugo (han är ju vår familj), men eftersom han inte finns här längre med oss, så skrev jag inte med honom 😭

Bara någon som förlorat ett djur kan förstå hur jag känner och mår. 

HUGO ❤


Bubo

Världens finaste bästa du ❤ Jag tänker på dig & saknar dig varje dag.


Farmor...

Har inte klarat av att skriva det här tidigare, men dagen efter Hugo somnade in, så somnade även min farmor in. 😢
Vila i frid fina lilla farmor ❤
Tack för all trygghet & kärlek när jag var liten. Du var världens bästa farmor! ❤

Du fattas mig Hugo

Jag tittar mig ofta omkring och tänker att du är där. Eller när jag lämnat barnen på förskolan, så får jag för mig att du står där utanför och väntar. Så som du alltid gör. Men jag hör ingen som skäller och kommer på mig själv att du inte är där.

Ditt koppel och sele ligger fortfarande kvar i påsen, som vi hade med oss förra måndagen när jag var med dig för sista gången ❤ Klarar inte av att ta fram det just nu. Resten som var användbart har mamma fått till Lemmy. 

Jag gråter inte längre hela tiden, men det gör ont och klumpen finns kvar. Du fattas mig. 😭

Jag älskar dig, till månen & tillbaka!Coolingen för 7år sen

Du älskade att åka bil. ❤ Skulle hoppa in i allas bilar. Du ville alltid vara med. 

The love of my life

Här står jag
Utan dig
Men du finns kvar
Inom mig

Hugo ❤

Tog emot att publicera denna bild, då det bara är några minuter innan du somnar in 😭 Men eftersom jag själv har svårt att förstå att jag aldrig mer kommer få se dig i livet, så behöver jag göra det. Du var så svag, blek & tanig. Min stackars lilla älskling. Jag önskar så att du fick somna in av ålderdom, och inte sjukdom. 

Du är så saknad min vän. 
Jag hoppas och tror att det finns något efter livet, så att vi träffas igen ❤

Tassavtryck


Dina tassavtryck syns här utanför på trallen Hugo... Jag saknar dig så! Fyra dagar utan dig.
Idag var mamma & Lemmy här.. Vi både grät och skrattade.. Vilket var skönt! Du är så saknad av oss alla. Och vi skrattar när vi tänker på allt tok du hade för dig, och alla fina minnen med dig. Jag försöker minnas dig med ett leende, men det är svårt att hålla tillbaka tårarna.
Du var min bästa vän!
❤❤❤

Hugo

Fan vad jag saknar dig Hugo! Vem ska jag ta med på promenad? Vem ska gosa med mig i soffan? Vem ska glo på mig när jag sitter på toa? Vem ska ligga innanför dörren när jag kommer hem & bli så glad? Vem ska äta upp mina rester? Vem ska jag älska, så som jag älskar dig?! INGEN & INGET KAN TA DIN PLATS! Den är för stor att fylla. Jag saknar ditt fällande hår, ditt sätt att vara i vägen, ditt skall, ditt gnäll, dina snälla stora bruna ögon. Jag saknar allt med dig! Och jag skulle stå ut med allt, bara för att få dig tillbaka, frisk såklart. Du var så mycket mer än bara en hund för mig, du var så mycket glädje, mitt hem.

JAG ÄLSKAR DIG TILL MÅNEN & TILLBAKA! 

Min älskling

Det är så tomt utan Hugo. Han fanns liksom alltid där... Hela mitt vuxna liv har han funnits där. 10 alldeles för korta år fick han. Men vad jag har älskat den hunden! Han har funnits vid både glada & ledsamma stunder. Alltid gett mig tröst. Gett så mycket kärlek! Var alltid (För det mesta) glad & så snäll - Mot alla! Verkligen världens bästa & finaste hund. Ingen kan ta din plats i mitt hjärta. Jag går sönder varje gång jag ser mig om efter dig och du är inte där. Mitt liv är inte komplett längre, för du finns inte här längre. Jag hör fortfarande ditt snarkande... Och ser fortfarande dina stora snälla bruna ögon.
Du tog en del av mitt hjärta med dig i måndags vid 13.15 tiden när du somnade in och vandrade vidare. Men nu lider du inte längre. Och det är såklart huvudsaken & det viktigaste!
Jag kommer att älska dig till mitt sista andetag! ❤❤❤❤❤
2008-06-12 + 2019-03-11

Vila i frid älskade Hugo ❤
Du har varit världens bästa hund. 
Ingen kan ta din plats.
Jag älskar dig så det gör ont!
Du kommer vara så saknad.
Hälsade på farmor idag

Min lilla farmor ❤

Fräsch i barret

Äntligen känner jag mig fräsch i håret igen. Behövde bli lite ompysslad & tänka på något annat. Bra fredag 💆🏼‍♀️💇🏼‍♀️


30år fyfan

Jag kan inte tro det, men ja, nu är jag 30år... haha! Ångest!!
Hade en superbra födelsedag i söndags, supergott ätbart hade vi. Min älskade sambo hade gjort både smörgåstårtor & vanliga gräddtårtor. Tack till alla som kom & för presenter & blommor ❤


RSS 2.0