3 veckor

Igår blev Agnes 3 veckor. Och i tisdags var vi på BVC och vägde in på 4480g och 55 lång. 
Hon är en liten tjej med stor vilja och hett temperament. Och helt underbar! ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

2 veckor

Nu har Billy börjat jobba igen, 10 dagarna är slut :( Det har gått för fort och är alldeles för kort tid. Vi behöver mer tid tillsammans med familjen, synd bara att det är helt fel tid för Billy att vara hemma nu, för nu blir det snart julrush på hans jobb. 

Idag har jag alltså varit helt själv med Agnes hela dagen för första gången. Det gick över förväntan, hon har skött sig 😉 Vår lilla bebis ❤️ (null)
Hon blev 2 veckor idag ❤️

Grattis älskling på farsdag!

Våra barn har världens bästa pappa. Så kärleksfull, rolig och trygg. Vi älskar dig! ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Mina barn

(null)
Världens finaste barn! ❤️
Det bästa som hänt mig. För er gör jag allt. 
ÄLSKAR ER MER ÄN ALLT! ❤️

Sista magbilden i V 40 (39+6) på bf dagen

(null)

Systrarna Lande

(null)
Mina älskade barn! ❤️
Älskar er mest av allt!

2/11 välkommen till världen

Nu är hon här vår andra dotter ❤️
Jag hade småvärkar igår kväll, sen vaknade jag inatt av att de blivit starkare. Runt 2-3 tiden gick vattnet och då blev värkarna tätare och gjorde ondare. 
Vid 4 stod jag inte ut längre, ringde mamma som kom och så åkte vi in.
Jag var öppen 4-5cm när vi kom in. Fick Eda ganska snabbt, men den hjälpte tyvärr inte den här gången. Eftersom jag knappt sovit något på natten så gjorde värkarna mig helt slut, orkade knappt hålla ögonen öppna. När jag är öppen ca 7-8cm provar jag lustgas, och det funkar faktiskt att ha något annat att fokusera på. Dock gjorde inte värkarna nå mindre ont.
Sen får jag för mig att gå och kissa utan att larma... Säger till i expeditionen att jag behöver kissa, går på toa och börjar få krystvärkar. Barnmorskan får panik och drar mig in i rummet till sängen. Och efter kanske 7-9 krystvärkar är hon ute kl 08:39 på morgonen den 2/11 på bf dagen. 52cm lång och 4162g. ❤️
(null)

Koll på förlossningen

Igår kände jag mig orolig, hade inte känt bebis på länge och hade bara massa sammandragningar. Så vi åkte upp till förlossningen för en koll. Allt såg bra ut, bebis vikt uppskattades till ca 4100g. 
Bm kände på min livmodertapp och drog lite i den, och den kändes mjuk. 
Inatt har jag haft som "mensvärk" och varit väldigt öm i magen.. Trodde ett tag att det var på gång, men icke.. Imorgon är det bf, så nu får du väldigt gärna komma ut bebis!
(null)

RSS 2.0