Sista helgen på året slut

Helgen slut. Den har varit jättebra! I fredags gick vi ut och åt på Brasserie Absint, sen såg vi berättelsen om Pi på bio. Mysig kväll med min bästa sambo!
Igår åkte vi skridskor (inte jag) på rågången med Rosanna, Johan och ungarna. Sen middag i Norrsundet. Supergott! På kvällen kom Charlotte och Patrick över till oss och umgicks och drack lite gott. Blev en sväng ner på stan, men tröttnade fort. Åkte till Bomhus och åkte pulka istället, det var roligt :D
Och idag har vi haft bakis-söndag. Myst i soffan, med pizza och filmer. En skitbra sista helg helt enkelt!

2012

2012, ett underbart år!
 
Blev sambo med världens bästa Billy ♥
 
Var till Stockholm och träffade Angelica, åt god middag på Thaibåten och sov på hotell.
 
Firade midsommar i mysiga stugan
 
Förlovade mig med Billy ♥
 
Gick på systers bröllop
 
Åkte till Marmaris, bästa och mysigaste resan hittills ♥
 
Firade min första jul med Billy ♥
 
Och så firade vi 1 år tillsammans
 
Tack för det bästa året Billy, familj och vänner! ♥
 
Nu ser jag fram emot 2013 :-)
 
 

1 år <3

25/12-12. 1 år tillsammans.
Du är mitt allt.
Jag älskar dig!

Julen är förbi..

Stress och panik för en dag som går så fort. Vet inte om jag tycker att det är värt de. Nu är iallafall julen förbi, den var mysig men lite annorlunda för min del. Vi var hem till mamsen en sväng på förmiddagen, lika till mormor, sen spenderade vi resten av julafton i Sälgsjön med Billys familj. Det var mysigt, roligt att se på när barnen blev så glada för alla julklappar. Men kan jag någon gång, så ligger jag hellre i värmen någonstans och dricker en drink tillsammans med min älskling, så att man slipper stressen :)

Dan före dan före dopparedan

Igår var det Billys sista dag på jobbet för i år. Och nu är han ledig i 11 dagar. Så det firade vi med att gå ut och äta på Cheers och dricka lite gott. Sedan gick vi och spelade biljard och dart på Interpool. En riktigt mysig och trevlig kväll med min älskling. Det borde vi verkligen göra om! :) 

Idag har vi varit och handlat de sista julklapparna och lite annat julgott och gran. Så nu på eftermiddagen har vi myst framför film, sedan klätt granen och slagit in alla julklapparna. Myspys! :)
 
 
Ser fram emot imorgon, då blir det mer mys framför uppesittarkväll :)

Fredag 14/12

December månad har verkligen gått fort... Det är nästan bara en vecka kvar till julafton. Och vi har inte ens börjat köpa några julklappar än. Men som Billy jobbar nu, så har vi knappt tid med någonting, iallafall inte tillsammans. Sen är det mycket med lägenheten nu, vi ska nämligen sälja den. Vi har kommit fram till att vi inte behöver så stort. Och så smakar det, så kostar det ;) Precis vad denna lägenhet gör. Men det känns samtidigt väldigt tråkigt, då det är en sån fin lägenhet och ett sånt bra läge. Men nästa gång vi flyttar blir det förhoppningsvis till ett radhus eller villa. Iallafall så tror jag att det blir bra det här :)
 
Jag har även en ny praktik, egentligen inte värt att nämnas då jag vantrivs så in åt h-e. Tyvärr.. Jobbar även fortfarande på som timvikarie. Försöker få så många timmar jag kan. 
 
Idag är det fredag...Skönt. Jag jobbade ett kort pass. Men imorgon står det jobb på schemat igen. Inge sugen alls då det är så fruktansvärt kallt ute, men pengarna lär in...
 
Nä, nu blir det en VARM dusch!
 
Längtar tills min älskade kommer hem! Tomt utan dig.
 
Hejs!

Från min älskade

Fick en ros och ett kort igår helt utan vidare. Jag har en underbar sambo! Tack för att du finns i mitt liv.
Jag älskar dig Billy Andersson!

Torsdag 6/12

Vilket jäkla väder det är! Idag fick jag pulsa runt i snön för att komma fram när jag jobbade. Inte det roligaste direkt... Plogbilarna har fullt upp kan man ju säga! Snälla, kom inge mer snö nu, jag orkar inte! :)

Hade kort dag på jobbet, så nu är jag hemma och myser med min goshund :)
Han har kurat in sig i mitt knä <3

Saknar vår andra älskling!

Vackra skapelse

Jag är Absolut inget stort fan av vintern, men fina bilder får man verkligen till! Världens vackraste Hugo. Jag är en stolt matte till dig!

Grattis på födelsedagen hjärtat!

Du är värd det bästa! Jag älskar dig så mycket! ♥
Vi hade kalas för Billy igår :) 
RSS 2.0