Torsdag 31/10

Sista dagen på den här månaden.. Sen går vi in i vintermånaden november.. Känns sådär.
 
Igår var både jag och älskling ledig, eftersom vi kom hem så sent från akuten i tisdags natt.. Det var jätteskönt! Sov dock väldigt dåligt när vi kom hem.. 
Sebbe kom förbi på dagen, så han följde med oss och handlade, sen hälsade vi på mamma en sväng. 
När vi kom hem gjorde älskling mat och så gottade vi oss framför The walking dead och Ripd.
 
Idag är vädret grått och deprimerande, är ledig, så tror jag ska göra iordning något att äta och sen lägga mig och kolla på serier. Händer väl inte så mycket mer skulle jag tro.
 
 

Bästa som finns!


Vad skulle jag göra utan er?
Ni betyder allt!
Love you ♥

Allergisk reaktion

I tisdags jobbade jag kväll.. Kom hem och var lite hungrig. Så jag och älskling gjorde iordning kvällsfika framför serie.. Efter en stund känner jag att det är något med min läpp, den känns konstig. Så jag frågar Billy om hur det ser ut.. "Du är lite röd säger han".. När jag har ätit färdigt bestämmer jag mig för att kolla i spegeln.. Ja, då har ena sidan av mina läppar svällt upp.. Det ser ut som långa blåsor eller nåt.. Jag blir jätteorolig och ringer 1177.. Och tjejen där rekommenderar mig att åka in till akuten och kolla upp det, ifall att det blir sämre..
 
Så ja, nu är jag förmodligen allergisk mot något.. Har fått allergitabletter som jag ska äta i 7 dagar framåt.. Och nästa vecka ska jag till hälsocentralen och göra prickprov eller vad det heter. Får se vad det är då.
Det såg nästan värre ut i verkligheten.. Och jag som även har stora läppar i vanliga fall.. Hehe
 
 

:(

Kommer sakna dig gullhjärtat. :( 
Jag fastnade fort för dig. Men det vore konstigt om man inte gjorde det, med tanke på vilket charmtroll du är. ♥Stockholm, spa och svit

I helgen åkte vi fem tjejer till Stockholm. Sov över på hotell (sviten), gick på spa, åt en trerätters middag på Strykjärnet och hade barrunda. På söndagen gick vi på stan och kikade lite, sen blev det en lunch på Vapiano innan vi åkte hem. Väldigt roligt var det! 
 


Tack för den här gången brudar!

I love shoes

Skor kan man aldrig få för mycket utav.


Höst :)"Ny" stol

Igår fick denna fina stol flytta in hos oss.. :) Det är en gammal stol som plastsvärfar's familj haft en gång i tiden. Bästa Billy fixade till den, slipade, oljade och bytte klädsel på den :) Och nu pryder den vårt sovrum. Jag är mycket nöjd :) 


RSS 2.0