Fredag 25/1

Jobbade kort dag idag och sedan åkte jag ner på stan och klippte mig äntligen. Det slitna är borta och håret är fräscht! Jag trivs!!
Nu är det bara färgen som lär styras upp... Hur jag nu ska göra med den.. Ljust eller mörkt (brunt eller rött) är frågan?

Vi har köpt fredagsmat och lite annat gotta och myst ner oss i soffan med onepiece på oss till en film :)
Bra fredag med världens bästa!

Imorgon blir det middag hos Charlotte :) Det ser jag fram emot!

Hörs hej!

Jag älskar dig

Du är det bästa i mitt liv!

Längtar!

Igår var det visning här hemma, var ganska mycket folk som kom tydligen :D Hoppas vi får det sålt nu! Längtar tills vi kan börja kolla efter en ny lägenhet, sen att få fixa, inreda och greja! Det ska bli så spännande, mysigt och roligt! :) 
 

Visning imorgon!

Tänkte bara påminna er om att imorgon är det första visningen på vår lägenhet!

Familj <3

Tre av dom viktigaste i mitt liv.. Utan er vet jag inte vad jag skulle göra. Mormor och morfar har hela mitt liv ställt upp på mig och min familj. Ni är guld värda!

Kalas

Min andra kärlek

Fredagsmys!

Friday Im In Love

Bästa dagen! Fredagsmys :D Snart har vi helg här hemma, så fort älskling kommer hem. Den är helt oplanerad, ganska så skönt faktiskt. Får se vad vi hittar på :) Love my life! ;)

Sorgligt

Usch vilka vidriga människor det finns, som lägger sig i och skriver om sånt de inte vet nånting om! Och inte ens vågar stå för vem den är, det är nog det löjligaste av allt.. Det är patetiskt! Att ha ett så tråkigt liv att man lär klanka ner på någon annan. Sorgligt! Jag tycker synd om er.

God natt

God natt från oss!
Nu ligger vi här i VÅR lägenhet i VÅR säng :P

Onsdag 2/1

Nyårsafton var trevlig. Vi var först hos Rosanna&Johan och åt varmrätt, sen gick vi över till Danne&Elin och åt god efterrätt och skålade in det nya året. Det går så fort... Välkommen 2013!
 
Nu är julen så gott som borta här hemma. Bara granen som ska väck, men den får Billy ta. Usch vad den barrar, hela golvet är fullt. Men ingen idé att göra nåt åt det nu, förrän den är borta. Nu vill jag ha vår, jag längtar efter det gröna och att få se solen lite oftare!
 
Kanske man ska göra lite nytta? Ta reda på tvätten och kanske en matbit. Ja, det låter bra!
 
 
Förresten, vi ska ju sälja vår lägenhet, HÄR har ni en länk till den!
 
 
Fan vad jag älskar den här karln!
RSS 2.0