Helgen som var

Helt okej helg har det varit.. I fredags var jag som sagt hem till mamsen på fika, det var trevligt :) Sen hämtade Billy mig och då åkte vi och köpte mat på Mezopotamya. Mycket gott! Efter det kom Kimland och Elin, vi kollade på The voice Sverige och så spelade dom lite Wii.
I lördags var jag på stan med mamsen, shoppade lite och fikade på Java. Sen på kvällen åt jag och Billy god mat och myste framför melodifestivalen.























Igår var vi till Owes och köpis. Köpte fina assietter, volymtång och en fin hållare till hushållspapper. Var ute efter en plånkbok, men hittade ingen..

Sen hade vi en mysig hemmakväll bara, gjorde hemmagjord pizza och sådär :)

Fredag 24/2

Idag är det bästa fredag och jag ska hem till mamsen och kalasa lite senare. Det har jag sett fram emot hela veckan :) Hon fyllde som sagt år i tisdags, men sköt upp kalaset till idag. Ska bli kul att träffa mormor&morfar, som jag inte gör allt för ofta också :) Sen får vi se vad resten av fredagen bjuder på!

Kanske man ska bli mörkhårig igen? .. Eller kanske rödhårig.
Såå drygt att slinga hela tiden, och DYRT!

Hörshej!

<3

Jag älskar er två så mycket, ni är det bästa i mitt liv!
LYCKLIG

Ljuslyktor

Våra nya fina ljuslyktor.
Älskar ljus och ljuslyktor! :)

Gårdagens köp

Igår köpte vi ett nytt vardagsrumsbord, äntligen! Gillade inte det förra så mkt, det var så stort och klumpigt. Men nu är jag nöjd :)

Vi köpte även ett Nintendo Wii, så nu blir det en massa spelande här! :) Haha..

Tisdag 21/2

Idag börjar jag jobba kl 14... Så har haft hela förmiddagen ledig. Charlotte & Astrid var hit en sväng i morse, så fick hundarna leka och vi snacka skit :) Alltid lika trevligt! :)
Söt hund och sliten tjej :) Haha!

Har ätit lunch och semla och duschat.. Nu väntar jag bara på klockan..

Grattis fina mamsen!! Hoppas du får en toppendag! ♥

Hörs hej!

Blek?


Alla säger att jag är så blek.. Men va? Jag är väl inge blek :) Haha! Ge mig vår och sol tack :)
Mina killar ligger och sover och låter som grisar båda två... Ganska roligt att lyssna på faktiskt ;)

Skor




Vill ha!!!! Jag har fastnat för rött.. Dessa tre par skulle mer än gärna få sitta på mina fötter i vår/sommar.

+

Måndag 20/2

Den här helgen har varit lugn... I lördags var jag uttråkad och lite sur :P Gjorde inget spec. Billy hade två kompisar här på kvällen och kollade hockey, så jag låg i sovrummet och kollade på melodilfestivalen.. Kände mig ganska ensam, för det är aldrig någon av mina vänner som hör av sig och vill göra nåt.. Tråkigt måste jag säga :/
Igår åt vi frukost på Libanesen på hörnet med Nicco, Paulina och deras son theo. Inte min smak på frukost, men det var trevligt :P Sen var vi hem till mamsen och lämnade en tvättmaskin och hämtade lite av mina grejer. Efter det köpte vi pizza och myste framför tvn :)
Idag är jag ledig.. Ska väl börja med den tråkiga städningen snart... Blä!
Hejs!

Lördag 18/2

Så underbart med helg!!!! Igår var vi i valbo och köpte galgar och lite annat :P Sen hade vi fredagsmys :)
Det skulle behövas städas idag, men blä vad tråkigt! Nu ska jag ut med Hugo, sen får vi se vad den här lördagen har att erbjuda :)

För jag är sambo med världens bästa och finaste! :)
;)

Torsdag 16/2

Den här veckan har jag varit en zombie :) Men idag känns det ganska bra. Börjar kl 12 idag, så hade sovmorgon. Hade ställt kl på 9, men vaknar såklart kl 7. Haha! Bra där! Skönt att det är helg snart!! Känner att jag behöver lite ledighet och tid med min älskling :)
Nä nu ska jag gå ut med grisen snart och få i mig lite mat.
Hejsvejs!

Alla hjärtans dag

Det går framåt på jobbet. Börjar bli kul nu när man lärt sig massor. Jobbigt att gå upp så tidigt dock, och sedan vara trött hela dagen när man kommer hem. Men det är väl sådär i början antar jag :p
Idag när jag kom hem fick jag en fin ros, ett gulligt kort och ett Thomas Sabo armband av Billy :) ♥ Han är ju för söt, min älskling! :) (Älskar dig!!!) Vi duschade och gjorde iordning oss efter det och åkte sedan hem till Johan&Rosanna och firade Edvin som fyller 3 år idag. Billy gjorde tårtan, med en bil på såklart :)
På hemvägen köpte vi MAX och så har vi även ätit hjärttårta, eftersom det är alla hjärtans dag.
Billy råkade tappa tårtan i marken.. Därför den ser ut sådär :P
Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen... Upp halv 5 imorgon igen... :P
Hejsvejes!

Världens finaste...

.. Och han är bara min! :)
Jag älskar dig så mycket, Billy Andersson! ♥

:(

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

<3


Våran fina holk :)

Lördag 11/2

Tid betyder ingenting, så länge det känns rätt! :)

Igår började jag jobba kl 6, så jag gick upp lite fter 4. Gick bra, men man var bra slut efter jobbet.. :) På kvällen var jag och Billy ut på Interpool med Kimland och Elin. Det var trevligt :p Lite dricka och snack sådär.. Tidig hemgång, och det var skönt.

Idag blir det bara lugnt, Billy är på innebandymatch nu. Sen lär vi väl städa lite.. Kvällen blir toklugn. Ska hem till Johan och Rosanna och ha lördagsmys framför melodifestivalen :) Man lär ju vara utvilad till nästa vecka, för då börjar jag 6 varje dag igen... Puuh! :p :)

Hejsvejs!

Jag hjärta er

Jag är världens lyckligaste tjej som får ha er två i mitt liv! Älskade ni ♥

+

Snygga!! Ge mig! Behöver en ny snygg plånbok. Mamma? :)

Shopping

Hittade en väska! :) Blev lite annat också, schampo&balsam och smink från MUS. Mer än jag hade tänkt, iaf pengarmässigt :P Men ibland lär man unna sig.. Slut på det nu ett tag.

Onsdag 8/2

Hej onsdag! Skönt att du är här!
Imorse när jag vaknade var jag helt slut, inte ett dugg pigg. Så jag och Hugo gick en lång och skön promenad. Då vaknade jag till. Det var riktigt skönt väder då, sol och behagliga grader. Nu är det däremot ingen sol, lite tråkigt :/ Billy slutade tidigt, så han ligger och sover nu. Ska ner på stan så fort han vaknat och köpa present, för ikväll är det kalas för Daniel, Billys bror. Jag ska kolla efter en väska och lite annat också.

Imorgon är det min första dag på Bodins bageri. Ska börja jobba lite där :) Jag är lite nervös, men det ska nog gå bra! :) Hoppas det!

Mycket bra som händer nu! :)

Hejsvejs!

Tisdag 7/2

Vilken tisdag det blev! :)) Jag är så lycklig!

Sol och värme, ja tack!

Skulle inte vara helt fel att ligga på en strand långt borta nu... Blä på det här kalla! :( Ingen större lust att gå ut med Hugo direkt..

Your love is better than anything else that I've tried.


When I look into your eyes,
it's like watching the night sky,
or a beautiful sunrise.


JAG ÄLSKAR DIG! ♥
When I look into your eyes,
it's like watching the night sky,
or a beautiful sunrise.

Måndag 6/2

En trevlig helg har det varit!
fredagsmys med Billy på fredagen och på lördagen blev det alkohol med Kajsa och Stephanie. Igår åt vi god frukost på Java, sen var vi hem till Billys mamma en sväng och hälsade på. Var ganska trötta när vi kom hem, så blev tidig läggdags.



Idag var Billy ledig som sagt, så vi har varit på Lager 157. Båda två hittade nånting, så det var ju kul :) Jag köpte fyra tröjor, tre linnen, ett par leggings och en t-shirt. Sen har vi ätit tacos, Kimland var här och åt han med. Ska väl slappa lite mer i soffan, sen gå ut sista turen med Hugo innan läggdags. Imorgon jobbar Billy igen :( Trök!

Är jättekär i min fina pojkvän jag :)

Hejsvejs!

Lördag 4/2

Idag har vi varit på stan och fikat på Java och kikat runt i lite butiker. Sen åkte vi hem till Johan&Rosanna där även Bettan och Lasse var :) Busade lite med ungarna och sådär :)

Nu är vi hemma, Johan följde med också och kikar på hockeyn. Ska käka lite, och sen göra iordning mig för en kväll med Kajsa och Stephanie. Det ska drickas lite alkohol :)

Kommer sakna min heta pojkvän!! ;) Mums på han!

Hörs hej!

Friday

FREDAGSMYS MED BÄSTA BILLY!!! Nu blir det sängen för oss :) Godnatt alla vänner!
Ser fram emot morgondagen :)
Hejs!

We're right where we should be

FREDAG!! Bästa dagen! :) Det är helg + att Billy har långhelg, med mig! Så himla BRA! :)

Torsdag 2/1

Igår var jag riktigt uttråkad på förmiddagen/dagen. Så när Billy hade sovit klart, så åkte vi och kollade in Factory shop outlet. Där var det svindyrt, väldigt litet också. Inget jag rekommenderar! Efter det åkte vi även till Lindholms möbler, Plantagen, Möbel outlet och Ikea. Vi åt på Ikea och inhandlade något väldigt behövligt, nämlingen ett skoställ. Nu ser det mycket finare ut, slipper massa skor på golvet. Åkte och hälsade på hans mamma och Lasse när vi var klara. På kvällen åt vi fruktsallad och myste i soffan. En mycket bra onsdag blev det tillslut!

Idag har jag ätit god fruktsallad till frukost och sedan har jag städat. Nu väntar jag bara på att Billy ska komma hem. Ikväll står det tvätta på schemat, och så ska vi äta ärtsoppa och pannkaka :)
Snart helg!! :) Undra vad man ska hitta på..? Så skönt, för Billy har tagit ledigt på måndag. Så det blir en lång helg!! :)

Min tur att lägga ut en sovbild på dig nu då ;)

´

Onsdag 1/2

Helvete vad kallt det är ute idag!! Det var allt jag hade att skriva. Trök!
Fan vilken snygg tjej alltså! ;p
Hejsvejs!
RSS 2.0