Torsdag 16/8

Imorse kom Kimland och Elin och hämtade Hugo för ett pass i H-by. Sen kom dom och åt frukost med oss :) Efter det har vi plockat ordning i garderoberna och tagit ner grejer i källaren osv. Vi har varit riktigt duktiga ;) Sen var vi förbi mamsen en sväng och därefter till vet med Hugo. Stackarn blir aldrig bra i öronen, nu blir det droppar och tabletter igen :( Min älskade lilla Hugo!
Nu är vi hos Sebbe och hänger, men ska väl hem snart och mysa framför GOT hoppas jag :)
Jag har den hetaste pojkvännen! ;)

Onsdag 15/8

Idag har vi varit i Gysinge med Kimland och Elin och fikat på café nyfiket. Mycket mysigt med terrass ut mot forsen. Där trivdes man! :)
Nu håller älskling på och lagar mat, sen vet jag inte vad som händer.
Hejsvejs!

Skor

Mina två nya tillskott i skosamlingen :) Och snart är det ju även dags för höstskor!! Älskar skor!

Tisdag 14/8

Har tappat lite det här med att blogga..
Förra veckan var min sista vecka på mitt sommarvikariat. Lite tråkigt, så nu går jag på timmar igen. I fredags jobbade Billy sin sista dag på Bodins bageri. Så nu har han semester i en månad, sen börjar han på sitt nya jobb :) 
I lördags var vi på 30 års fest, för Kimland och Mattias. Vi var väl 50 st tror jag. Det bjöds på mat, lekar och så fanns det bar med billig dricka. Var mycket trevligt!
Igår var vi på bio med Sara och Mattias, såg Total Recall. Den var grym!  
Idag ska jag jobba ett kort pass ikväll, sen ska vi hem till Sara och Mattias och kolla på film :)
Nu ser vi fram emot lördag, för då ska vi på bröllop. Min syster och hennes Björn ska gifta sig. Sen ser vi även fram emot vår utomlands resa, det är riktigt nära nu, nämligen 10 dagar!!! :) Ska bli underbart och skönt!
Sabina ♥ Billy
Hörshej!
 

Måndag 6/8

Oj var skönt det var att komma hem från jobbet igår och få ligga i min älsklings famn igen! Vi handlade mat, sen låg vi i soffan och kollade på Game of Thrones hela kvällen. Myspys! :)
Idag är jag ledig, helt sjukt skönt! Har gjort sånt som jag inte hunnit eller orkat i helgen när jag jobbat, så som tagit tag i disken, vikt ihop tvätt, plockat undan och grejat. Nu sitter jag i soffan och slappar bara. Har inte ätit nån frukost än, så det blir en sen sådan. Vet inte vad som händer mer idag, men en slapp dag låter ljuvligt i mina öron.
Det här är sista veckan på mitt schema, det känns både bra och dåligt. Hade gärna haft en vecka till och lite mer. Får lite panik, för vad ska jag göra nu?! Hoppas på timmar i höst...
Min kärlek♥
 
Hejs!

Söndag 5/8

SNART är jobbhelgen över!!!! Och då är min älskade hemma :) Lycka! Sitter just nu och stör mig på en massa saker.... Gah! Jaja, nu ska jag jobba på här. Hejs

Lördag 4/8

Jobb jobb... Gårdagen var ganska jobbig, men det gick bra. Kom hem sen på kvällen till en tom lägenhet, ingen Billy och ingen Hugo. Jag kände mig otroligt ensam ska jag säga.. Inte van ju. Saknade mina killar jättemycket! Fick ingen vidare sömn inatt, låg och vred och vände mig. Så var tvärslut imorse. Idag jobbar jag delad tur.. Är hemma på rast nu.. Hos mamsen :) Ska äta här, sen iväg och jobba igen till kl 22 ikväll. Längtar sjukt mycket till imorgon, då allt är som vanligt igen, så som det ska vara! :)
 
Billy och Hugo är dom bästa! Min älskade familj ♥

Fredag 3/8

Fredag... Nu har min bättre hälft åkt iväg med sina vänner till fjällen.. Och för mig väntar en jobbhelg. Inge vidare... Vill vara ledig och ha kul! Men bara att stå ut! Det som är jobbigast är att komma hem till en tom lägenhet och sova själv. Längtar tills söndag!!!
Hejs

Min älskling!

Jag älskar mitt liv tillsammans med dig! Du är det bästa som finns! ♥
JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET!
RSS 2.0