Underbar vecka! :)

Underbart härlig ledig vecka har jag haft med älskling! Förra helgen var vi hos mamma, med henne och Jörgen och umgicks och drack :)
 
I måndags spelade vi minigolf, sedan på kvällen var vi hos Mattias och Sara och grillade och drack lite gott.
 
I tisdagas var vi på bio, Snow white and the huntsman, den var jättebra! :)
 
På onsdagen åkte vi till Stockholm och tog in på hotell. Umgicks med Angelica, åt på thaibåten, satt på flera uteserveringar, gick omkring i gamla stan och hade det jättemysigt.
 
På torsdagen gick vi runt på stan i Stockholm och strosade i affärer och åt en god lunch.
 
Igår åkte vi till stugan och firade misdommar med Billys familj på hans pappa sida. Superhärligt väder, god mat, god dricka, lite fiska, lekar och mycket trevligt sällskap! Ser fram emot nästa gång! :)
 
Idag är vi helt slut! Har varit och hyrt film, köpt mat och slappat i soffan. Blir så resten av kvällen. Imorgon är det sista dagen på "semestern".... :( Börjar jobba på måndag igen. Blir en hård vecka... Åh vad jag längtar till augusti!!
 
Tack alla inblandade för den här veckan! :) ♥

Måndag 11/6

Har varit hemma nu i 2 månader.. Både skönt och tråkigt. Men imorgon är det dags att börja jobba igen! Börjar lite lugnt i fyra dagar, sen är jag ledig en vecka med älskling. Efter det kör jag på tills nån gång i aug. Ska bli skönt med lite rutiner igen!

Idag är det tvättdag här hemma, äntligen säger jag bara. Tvättkorgen höll på att svämma över med tvätt.. Sen kanske det blir en cykeltur med nya cykeln :)

Du gör mig så lycklig

image description

-:-

I fredags gick vi ut på kvällen och satte oss på Bishop i solen och drack lite drinkar. Superskönt och mysigt! Och sen lite senare kom Simon och gabbi och hälsade på. I lördags hade vi Edvin en stund på dagen, åkte till leklandet. Sen hade vi filmkväll. Igår var vi hos Bettan och Lasse och fixade cyklarna. Jag köpte nämligen en ny! :D Film sen på kvällen :) bra helg med min älskade Billy! :)

Ny kaffemaskin

Igår kom våran nya kaffemaskin. Gissa om det är någon som är glad? :) Så nu kan vi göra massa gott.
Vi var ner en sväng på stan igår kväll och satt och njöt i kvällssolen. Jättemysigt! Hoppas vädret håller i sig nu...

Onsdag 6/6

Idag har vi fått upp nya gardinen. Blev riktigt bra! Sen har mamma varit på besök. Vi har fikat och sedan åkte vi till Ikea och åt buffé och kikade lite. Vi kom hem med nya sängkläder. Så nu har vi bäddat rent. Skönt! :) Nu blir det slappa framför TVn. Underbart att solen visade sig ett tag!! :)

Tisdag 5/6

Dagen blev bättre, t.o.m vädret ett tag. Tur att jag har min solstråle till pojkvän, som lyser upp min tillvaro ;) Nu är jag hos mamsen medans Billy spelar match i det härliga vädret... :)
Får se vad vi hittar på sen, skönt att det är röd dag imorgon!

Tummen ner

Den här dagen suger... Det är så jävla tråkigt väder, så jag blir tokless! En sån här dag vill jag bara shoppa sönder. Suck...

Måndag 4/6

Det är typ en vecka kvar tills jag börjar jobba. Känns både och. Lite kämpigt att jobba en sommar igen, fast jag har faktiskt en ledig vecka innan midsommar, och sedan är jag ledig hela midsommarhelgen, så att jag kan spendera den med älskling i stugan :) Kommer nog bli den bästa sommaren! I aug när sommarschemat är slut, så ska vi på min systers bröllop, sedan några dagar efter, så åker vi till Marmaris!! :D GRYMT!
Så när jag tänker efter, så känns det inte så jobbigt att jobba i sommar.. :)

Vet ni, jag har världens bästa pojkvän! :) Jag trodde aldrig att jag skulle kunna ha det såhär bra! ♥

Lördag kväll

Igår var Bettan och Lasse här och fikade. Sedan hade vi förfest här med Kimland. Efter det åt vi mat på Church Street och drack goda drinkar med Hasse och Helena. Efter maten gick vi till Bishop, var även in en sväng på interpool som bara blir sämre och sämre tycker jag. Mycket trevlig kväll trots det dåliga vädret. Idag blir det bara soffhäng och flott. Mamma ska komma förbi en sväng sen också.
Hejsvejs!

 

Klart!

Vi har ju som sagt målat vardagsrummet. Och nu är jag riktigt nöjd över hur det ser ut! Vi har fått ett fint och mysigt vardagsrum. Lite lila och rosa detaljer och en matta. Det var de som behövdes. Grymt! Vårt fina hem :)
Här kommer före och efter bild.
Vad tycks?

Sommarfint

Igår planterade vi blommor och gjorde det lite sommarfint på balkongen. Så nu får det gärna bli sol, så dom inte dör ifrån oss.

1 juni 2012

Vad är det här för väder?! Det ska ju vara sommar nu.. :/ Jag vaknade som vanligt vid 7 tiden, har varit ute med Hugo och nu sitter jag och pillrar med bloggen. Fan vad tråkig den är, vill ha en ny design. Men jag vet inte hur man gör..
Längtar tills älskling kommer hem, för idag är det fredagsmys som gäller! Perfekt i det här vädret..
En bild från förra veckan, när det var SOL och varmt....
RSS 2.0