Promenad och kaffe

Hälsade på Charlotte på eftermiddagen. Vi tog en promenad och sedan gick vi in och drack kaffe. Jag tog hand om Belle medans Charlotte städade lite :) Hon är så go! Och hundarna lekte med varandra :) Mycket trevligt!

Sen har det handlats och ätit mat. Ska fixa lite grejer sen blir det mys framför the walking dead med min älskling :)

Imorgon äre fredag, äntligen! Jag ska jobba kväll innan jag får "helg"..

Hörshej!

Torsdag 28/2

Så skönt att få saker gjort! Igår storstädade jag lägenheten och tvättade. Älskling lagade mat i vanlig ordning och bakade mumsiga bullar.

Idag har jag bakat dumlemuffins, tagit reda på disken och tvätten..

Jag bakar inte ofta, tycker inte det är speciellt kul och är inge bra på det. Men nu gjorde jag det, och det blev godare än förväntat. Den som kommer när jag fyller år på söndag får äran att smaka på dom ;)

You complete me

KÄRLEK ♥ LYCKA ♥ TRYGGHET ♥ BÄSTA VÄN
 

Måndag 25/2

Vilken härlig helg jag/vi hade! :) Igår tog vi med oss Sebbe och åkte till korpen på Gävle Strand och körde badminton match. Så himla skönt att röra på sig och väldigt roligt! Det blir definitivt fler gånger!!
Sen avslutade jag söndagen med ett kvällspass på jobbet.

Idag jobbar jag ett kort pass.. slutar snart.. Känner av lite träningsvärk ;) Äntligen lön idag, ska storhandla! Ekar tomt i kyl och frys hemma..

S ♥ B


Hörs hej!

Lördag 23/2

Igår slutade älskling tidigt, så då åkte vi till Norrsundet och hälsade på och så blev vi bjudna på mat :) Mycket trevligt!

Idag har vi hämtat William vid bussen och nu är vi alla tre i Sälgsjön och är barnvakt åt Edvin och Molly :D Blir säkerligen kvar till kvällen. Ska äta tacos sen när Rosanna kommer hem :) Är ju mello idag också, synd att bara att det är sånt skit!

Fredag 22/2

Den här veckan har jag jobbat lite grann, äntligen köpt spegeln jag har vela haft ett tag (tack min älskade!), kikat på tåg på järnvägsmuseet med Rosanna och bästa ungarna och varit på kalas hos mamsen.
 
 
 
Idag är det bästa dagen på veckan - fredag!! Jag ska försöka få ihop en god frukost, sen lär jag ta tag i tvätten och vika ihop den. Om jag orkar... ;)
 
Hörs hej!

Hipp hipp hurra!

Grattis på födelsedagen älskade mamma! ♥

Lördag 16/2

Inatt har William (Billys lillebror) sovit hos oss för första gången :)
Det var mysigt, vi kollade på en bra familjefilm och åt godis igår.
Idag skjutsade vi honom till danne&sandra, sen åkte vi till Valbo och köpte lite smått och gott.
När vi kom hem lagade älsklingen jättegod mat :))
Och just nu tittar vi på mello. Vilket skit! Bara dåliga låtar typ.

Nu ska vi fortsätta mysa!

Hejs!

Sälgsjön góbitarna

För er tycker jag jättemycket om!

Fredag 15/2

Nu är jag inne på min 5e dag som sjuk... Mår väl inte direkt bättre... Känner mig fortfarande hängig och slö + huvudvärk och hosta på det...  
 
Igår på alla hjärtans dag kom älskling hem med rosor.. Två röda och två vita.. Såhär stod det på kortet: "Så länge dom vita rosorna lever, lever också vår kärlek! /Din Billy". Så himla romantiskt! ;) Det är nämligen så att de vita är oäkta, alltså lever de för alltid :)
JAG ÄLSKAR DIG BILLY! ♥
 
Idag är det fredag... Och det är ju skönt! Älskling slutar tidigare :)) Jag lär städa i mitt tillstånd.. Inge vidare.. Ska göra så gott jag kan... Håll tummarna för oss idag!
 
Ha en bra helg!

Onsdag 13/2

Känner mig varken sämre eller bättre idag..  Har däremot börjat hosta mer.. Var svårt att somna igår, för den ville inte riktigt ge med sig.. Blä!
 
Har nyss ätit frukost.. Nu ska jag göra iordning någonting varmt att dricka.. Sen städa så mycket som jag orkar.. :/ Snart kommer älskling hem på lunch också :)
 
Jag hatar vintern och snön och att vara sjuk!
 
 
Åh ge mig vår!!!!
 

Semmeldagen

Älskling var nyss hemma på lunch, och med sig hade han semlor. Han är bäst helt enkelt! Love you

Tisdag 12/2

Igår bröt förkylningen ut... Så efter jobbet la jag mig i sängen och låg där tills älsklingen kom hem.. Vi åt mat, gjorde en kladdkaka och myste i soffan framför serier :)

Idag mår jag sämre... Att gå ut med Hugo i det här jävla vädret med en jobbig förkylning var ett helvete! :/

Ska försöka få i något i magen, sen blir det slapp framför serier.

40 års festen!

40 års festen i lördags var trevlig :) Vi blev bjudna på jättegod mat, dricka och fika. Tråkig som jag är, så knäppte jag inga bilder när vi var där. Tyvärr.. Jag höll mig så gott som nykter, var inge sugen på att dricka och kände mig inte riktigt pigg. Tack för en trevlig fest! =)
Billy, du är den finaste i mitt liv. Jag älskar dig mest av allt! ♥
 
 

Onsdag 6/2

Är dålig på att skriva jag vet... Jobbar, äter och sover typ. Finns ingen tid.
Idag är det storstädning här hemma.. Och när Billy slutar så ska vi hem till mamma och äta :)

Längtar till lördag, för då blir det 40 års fest i Norrsundet :) Ska bli kul!

Aja hörs hej!

Från min älskling

Jag har världens underbaraste sambo!
Fick rosen i lördags efter jobbet :)

RSS 2.0