Love

Baby you light up my world like nobody else

 

Helgen i bilder

 

 

Lördag 28/4

Igår kom Charlotte hit vid 9, sedan traskade vi ner på stan. Blev lite shopping och lunch. Mycket trevligt! Vid 13 tiden byttes Charlotte ut mot mamsen. Vi shoppade också lite och tog en fika. Sen hämtade älskling mig, så åkte vi hem och gjorde god mat. Efter det åkte vi hem till svärfar, Helena och William. Edvin var också där :) Var där hela kvällen. När vi kom hem slog vi på en film, men jag somnade efter inte ens halva såklart ;)
image description
image description
image description
image description
image description
Idag har vi inte gjort mycket alls.. Billy har åkt iväg nu, han ska på 30års fest.. Så jag ska umgås med carro och natha. Får se vad kvällen bjuder på, lite alkohol blir det iaf :)
Hörs hej!

Fredag 27/4

Satan va trött jag är!! Men det är bara att gå upp de. Idag ska jag först kika på stan med Charlotte, sedan luncha och kika med mamsen. Blir mycket hänga på stan.. :) Längtar tills ikväll, då jag får hänga med världens bästa!

Trevlig fredag på er allihopa!

Hejs

Torsdag 26/4

Igår var en bra dag. Jag fixade håret äntligen och sedan när Billy hade vaknat så shoppade vi behövliga saker, så som kuddar, tallrikar, glas, kläder;) och en pajform. På kvällen fick vi provåka Mattias nya bil. Grymt!

Idag har jag lite smått damp här hemma.. Tänkte vara snäll mot älskling o städa innan han kommer hem.. Men så ska det krångla såklart!!! Skitdammsugare vi har!!! Jag blir så less... Bajs!!!!!!

<3

Finaste i världen! Dig vill jag alltid vara med!

Gråa tisdag

Grått grått grått... Idag händer det nog inte allt för mycket. Tänker stanna inne så mycket jag kan.
image description
För jag har fått en kandelaber :)
image description
image description

Så ni vet

Fan vad svårt det ska vara att komma fram till tele2 kundservice! Men nu så.. Bara så att alla vet, så använder jag inte längre 073-3011110.  Nu är det endast det nya numret som gäller! :)

Bara du!

image description
image description
~ Kärlek ~ Lycka ~ Underbar ~ Leende  ~ Hjärta ~ Glädje ~
~ Framtid ~ Drömmar ~ Evig ~ Tack ~
~Styrka ~ Trohet ~ Trygghet ~ Tacksamhet ~
~ Äkta ~  Skönhet ~ Kyss ~ Skratt ~
~ Fin ~ Din ~ Min ~ Vi ~
~ Kärlek ~ Lycka ~ Underbar ~ Leende  ~ Hjärta ~ Glädje ~
~ Framtid ~ Drömmar ~ Evig ~ Tack ~
~Styrka ~ Trohet ~ Trygghet ~ Tacksamhet ~
~ Äkta ~  Skönhet ~ Kyss ~ Skratt ~
~ Fin ~ Din ~ Min ~ Vi ~

Måndag 23/4

Helgen har varit bra! Ingen alkohol = inge bakis. Så skönt! I lördags var vi i sälgsjön hela dagen och kvällen. Myste med barnen och umgicks med Rosanna och Johan. Och igår var det bara en slappsöndag, åkte förbi mamma sen var vi hemma och tvättade bara.
Idag är det måndag igen, har inte hunnit gjort så mycket. Ska ringa ett samtal, sen äta frukost och plocka lite. Tror jag skjuter lite på städningen, har verkligen ingen lust :p

image description

 

Min dag

Vi hade mysfrukost imorse, så som det ska vara! Sen när Billy kände sig piggare åkte vi till köpis och köpte min efterlängtade skinnjacka. Jag är riktigt nöjd!! Efter det åkte vi hem till mamsen på middag, tacogratäng. Grymt god! Alltid trevligt att träffa min älskade familj. Man uppskattar det så himla mycket mer när man inte bor tillsammans. Sebbe kom förbi en sväng också :) Vi ses ju inte heller allt för ofta längre :/
Sen har vi varit hemma och haft fredagsmys, jag och mina gullhjärtan :)

Billy är världens finaste människa!
Love u!

Fredag 20/4

Idag är jag ganska pigg. Ska ut med Hugo strax, sen får vi se vad den här dagen har att bjuda på.. Hoppas Billy blir bra i magen, min stackars älskling :(

SM Guld!!!!

Brynäs tog SM Guld tillslut! Så jävla härligt! Grattis till dom! Jag satt på helspänn hela matchen igår.. Vi var hos matte och Sara och kollade. Trevligt trevligt! Sen drog vi ner på stan in på Allstar för att känna på stämningen. Vilket drag det var alltså! Trodde inte att det skulle vara såhär stort. Grymt!

:/

Jävla skit! Kanske inte blir guld för Brynäs :/ Får se på torsdag.. God natt!

Helgen som var

I fredags hade vi såklart fredagsmys, kollade på film och sådär. I lördags vare lite party, Frida, Johannes och Carro kom hit. Och i söndags var jag, älskling, Rosanna, Johan, Sara, Mattias, Kimland och Elin på hockey. Hade hoppats på guld, men tyvärr. Kanske idag då :) men kul var det!

Jag är fortfarande sjuk... Förkylningen vill inte ge med sig. Jag längtar till sol och värme!!!

Fredag 13\4

Idag har vi varit och shoppat och handlat.. Tack älskling! Nu är det dags för fredagsmys! :)
Senaste shoppingen + lite baslinnen. Shopping gör en glad ;)

 

Fredagen den 13

K*kdag

Jag hade dåligt samvete över att jag inte jobbade igår, men det har jag verkligen inte längre.... Längtar hem till min kärlek!!

Du

Så lycklig som jag är med dig har jag inte varit på flera år, om jag ens varit det nån gång. You complete me! Puss på dig :)

Tröttast

Trött hela tiden + att jag fortfarande känner av förkylningen... Inge pigg alltså. Och vädret gör ju inte saken bättre, tvärtom. Mensvärk har jag också.. Suger! Ska försöka få i mig lite frukost och ta en dusch och hoppas att jag blir piggare! Längtar tills Billy kommer hem! :p

 

Balkongen

Balkongen :) Längtar tills man kan sitta där ute! Ska plantera lite blommor också. Kommer bli super!

Tisdag 10/4

Ledig idag.. Har inte hunnit gjort så mycket. Blir så nere av vädret. Blev en ganska lång morgonpromenad med Hugo iaf. Har precis duschat. Ska väl kika på något serieavsnitt och vänta på att Billy vaknar :) Han är så fin när han sover ♥

 

Måndag 9/4

I lördags jobbade jag, sen åkte vi till Norrsundet och åt påskmiddag. Mumsigt och trevligt! På kvällen var vi båda så trötta, så det blev mys i soffan bara. Igår åt vi lunch hos johan&rosanna, grillade korv. Supergott! På kvällen gick vi en långpromenad, sen kom Sebbe och kollade film med oss. Idag har vi varit i forsbacka hos mina kusiner och fikat. Fick träffa småttingarna deras, så det var kul! :) Sen har vi ätit tacos och myst framför TVn med gotta.

Nu ligger mitt hjärta och sover här bredvid. Jag ska joina honom nu, för det börjar svida i ögonen.

Hejs!

Långfredag

Igår var Sebbe här hos oss och umgicks. Vi bjöd på middag och dricka. Riktigt trevligt! Sen tog vi en taxi ner till stan, tog en cider inne på Harrys, gick sedan vidare till interpool, där vi blev kvar och träffade annat trevligt folk. Mycket bra kväll som absolut lär göras om!
Idag har vi varit lite bakis. Carro kom förbi en sväng med boss. Lära träffas och uppdatera varandra, var längesen vi gjorde det. Sen handlade vi mat och gotta. Håller på och tvättar nu. Ska se på en film och sedan blir det sängen. Ska upp och jobba imorgon båda två. Inge kul, men pengar! :p
Efter jobbet ska vi till svärfar och Helena och äta middag! :)

Vill vill vill!

Vill fixa mitt hår nu! Usch vad jag inte trivs i den här utväxten :(

Onsdag 4/4

Mådde bättre sen igen efter att jag hade skrivit.. Det går framåt. Har städat idag, var på tiden! Sen har vi hjälpt mamma att frakta möbler. Nu blir det mys i soffan med världens bästa älskling ;)

Pissförkylning!

Vaknade precis och idag mår jag sämre igen... Suck! Har ingen lust alls att gå ut, men måste ju :/ Pissigt att må såhär!! Blir väl sängen och serier sen då. Saknar Billy! Vill att han ska vara hemma och ta hand om mig ;p

Tisdag 3/4

Idag mår jag bättre. Så kunde ta mig upp ur sängen. Har t.o.m orkat plocka lite. Sen har jag varit och tagit cellprov, handlat och varit i Valbo en sväng. Så jag är rätt så pigg som ni förstår! :) Mitt humör idag har däremot svängt lite. Men så kan det vara ibland. Ingen är perfekt.. Snart är det Dhw, tycker det har blivit sämre, men vill se sista säsongen ändå.
Hörs då!

Måndag 2/4

Jag mår ännu sämre idag. Har sovit jättedåligt inatt, bara vridit och vänt mig hela natten.. Frysit och svettats om vartannat. Riktigt jobbigt! Tur att jag har världens bästa sambo som tar hand om mig! :) Han är helt underbar! Varit hem två ggr och varit ut med Hugo. Så himla guld värt! Så här i sängen blir jag kvar resten av dagen. Usch för förkylning!

Du och jag <3

 

Lycka är att få vara med dig.. ♥

 

Söndag 1/4

Usch vad dåligt jag mår! Billy har smittat mig med sin förkylning :( Helgen har inte varit den bästa kanske, men så är det ibland. Tråkigt att vara sjuk och så har jag jobbat.. Idag ska vi hem till mamma och äta söndagsmiddag :)

Hejsvejs!

RSS 2.0